Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bara stabilizatoare decuplabila

buhu

Postări Recomandate

Re: Bara stabilizatoare decuplabila

ioi ioi ioi ce complicatii ,,,mai bine o tzapi jos,,si cu banii aia iei ceva util!!

Corect...

Eu nu le mai am de vreo 4 ani dar nici nu le simt lipsa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ioi ioi ioi ce complicatii ,,,mai bine o tzapi jos,,si cu banii aia iei ceva util!!

Pepi, tu sti ca eu vin la concursuri cu ea pe roti din Austria, deci nu o folosesc doar in teren, iar pentru mers toata ziua fara bara stabilizatoare mi-e frica sa nu fie ca o barca.

Oricum idea era daca diferenta este mare fara ele si cat de mult ajuta in teren.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Eu m-am obisnuit sa merg cu bara stabilizatoare spate decuplata, am fost cu masina pana in Grecia asa ... am uitat-o pe pozitia "off" dupa o iesire si, pana cand m-am prins eu, trecusera deja cateva zile :ha: ... daca mergi normal si nu faci "testul elanului" toata ziua, n-ai treaba ... ce-i drept, inca n-am fost pus in ipostaza de a evita brusc un om care-mi sare in fata [ daca insa e vorba de alt animal, sorry, da' tin volanul drept si incerc sa pun frana "decent" ... atat ! ... am vazut destule accidente nasoale cu masini care au incercat sa evite aiurea fro' pisica si au omorat oameni nevinovati ] ...

... in teren, este foarte "palpabila" diferenta ... puntea spate flexeaza mult mai bine, iar rotile "se ascund" sfioase sub caroserie :ha: atunci cand e vorba de vreun sleau mai acatarii ...

Link spre comentariu

si eu merg fara ea ....iar Patrolul e destul de mare...o singura data am avut problema din cauza lipsei ei....pe asfalt....cascam gura....drumul a facut brusc la stanga...eu la fel....brusc de volan dupa el....viteza prea mare=derapaj de toata frumusetea :ha: ....in rest....nici o problema....vorba cuiva de mai sus...banii aia ai poti cheltui pe altceva mai util :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

chiar asa. daca ti-e frica de treaba cu testu elanului, pui gume agricole!!

aderenta zero rezulta derapaj, nu inclinare :ha:

:p glumesc

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare