FordRanger Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Tot cautand insa o pereche de jante pentru Rangerul meu , am consatat ca pe unele site-uri , dimensiunile jantelor la Ranger si Frontera sunt identce : 6.5 - 7 J , 6 x 139,7 , ET 12 , diametru gaura centrala 110 mm. Imi poate confirma un posesor de Frontera ca aceste date sunt corecte ? Am gasit multe randuri de jante de aliaj de Frontera la dezmembrari si sunt ceva mai ieftine decat cele originale de Ford . Multumesc anticipat ! Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Care este ET-ul la jantele originale de Frontera ( A si B ) ? Salut, incearca aici: http://www.wheel-size.com/size/opel/frontera/ 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: Care este ET-ul la jantele originale de Frontera ( A si B ) ? imi poate spune careva ce ET au modelul asta de jante? sunt jantele originale de frontera A sport 2.0; nu le-am gasit in tebelele prezentate de tine Alexei... "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Care este ET-ul la jantele originale de Frontera ( A si B ) ? le-am masurat azi. sper sa nu gresesc dar mi-a iesit ET=0; "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate