claudiu lupu Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Salut băieți.duminica 21 sept plecam din comarnic 3 mașini,o Frontera si 2 nive,urcam pe munte prin secăria si ii dam bice spre zamora.Toate astea cu o oprire la un gratar unde ni se va părea locul potrivit.Cine mai dorește 0727618876.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Salutare, ce dotari sunt necesare sau recomandate ?Iesire de o zi? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie La traseul propus dotari minime masina 4x4 si cauciucuri AT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie SALUT daca nu reusesc sa ajung la mare vreau sa merg cu voi . la ce ora ar trebui sa fiu in comarnic? o sa ne auzim si la telefon cel mai probabil sambata daca nu plec la Vadu . Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Cel mai bine îmi dai un tel sambata.p la 8 as vrea sa_i dam bătaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Am in plan traseul asta pt vikendul ce vine, sambata mai exact, dar poate ne vedem si duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Ok,eu sâmbătă lucrez,si am decis duminica sa mergem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie roadrunner, tu ai in plan sambata sa faci fix acelasi traseu sau doar o bucata e comuna? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie pe la meteo sa cam anunta ploi. facem fata pe acest traseu cu at-uri si un troliu? Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie roadrunner' date=' tu ai in plan sambata sa faci fix acelasi traseu sau doar o bucata e comuna?[/quote'] Vreau sa urc din Secaria si sa merg pe unde poate masina sau eu... Echipare off road nu am, dar am inteles ca ar trebui sa fie ok cu AT-uri, mai ales daca Sambata nu ploua - se anunta vreme buna, Duminica ceva nori prin zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Sus pe creasta prognoza meteo nu este valabila oricand :D manolacheandrei Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie pe la meteo sa cam anunta ploi. facem fata pe acest traseu cu at-uri si un troliu? Se poate detalia un pic traseul? Stiu ca este facut si rasfacut de altii dar este bine sa stim exact cum este. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Eu zic ca merge cu AT-uri chiar si pe ploaie ce doriti voi sa faceti. Solul este destul de solid cu continut de stanca deci nu se fac noroaie grele. Bafta Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie M-as inscrie si eu la traseul asta. Range Rover automat, cu MT-uri si fara troliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Fara frica fraților,nu rămânem sinistrați,chemam oamenii cu caii din secăria si tot nu rămânem pe loc.pt mine e off road sa ajung si acasă.deci eu cu prietenul meu cu nivă suntem la rbc la comarnic in jurul orei 8 duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Cred ca apar si eu poate mai vin cu cineva :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Septembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2014 (editat) Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Poate o punem si dE un grătar pE acolo pE sus,ar fi fain.:h5 Editat Septembrie 18, 2014 de Astral Incearca sa nu mai scrii ca pe chat cu prescurtari de kkt..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
freeboy Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Salut. Prezent si eu cu inca un prieten cu douo atv uri Land Rover Freelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Poate o punem si dE un grătar pE acolo pE sus,ar fi fain.:h5 Asta ar insemna sa vina fiecare cu cate ceva de pus pe gratar nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Asta este traseul? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie S-a mai schimbat intre timp cate ceva dar daca nu e prea umed se poate face traseul fara probleme cu anvelope de vara. Traseul merita facut in special daca vizibilitatea e buna si mai ales pentru cei ce nu au fost pana acum in Muntii Baiului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Cred ca ne bagam si noi, patru amatori de plimbari si un patrocle cu mt si troliu. Confirm maine. Sa auzim de bine! ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Poate ma bag si eu cu sotia...(cu Y61 cu AT noi nouti fara troliu...)..vb maine cu Caphonne si confirm......altcineva din Bucuresti sa ne organizam cu plecare impreuna?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Traseul este periculos pentru incepatori cu AT? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Traseul este periculos pentru incepatori cu AT? Nu e periculos Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Septembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Maine dimineața la ora 8 ne vedem la comarnic la vulturul in fata,mai sus de rompetrol puțin,chiar in intersecție.Lângă noi e o carmangerie si mega image.Am zis ca daca tot este locul fain,merge un grătar,este plimbare nu concurs.Aveți nr meu pt detalii.Numai bine băieții. :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate