omoroka Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Maine dimineața la ora 8 ne vedem la comarnic la vulturul in fata,mai sus de rompetrol puțin,chiar in intersecție.Lângă noi e o carmangerie si mega image.Am zis ca daca tot este locul fain,merge un grătar,este plimbare nu concurs.Aveți nr meu pt detalii.Numai bine băieții. :ypu Nu stiu daca e vreme de gratar maine. S-ar putea sa ploua. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Confirm si eu prezenta alaturi de lukino si mai vine un prieten Cosmin cu Feroza :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Confirm si eu prezenta alaturi de lukino si mai vine un prieten Cosmin cu Feroza :D Ne am hotarat!!:banana Ploile se anunta orcuma dupa ora 18.00......nu cred ca sa avem probleme. In orce caz daca ved ca ceva nu este ok me intorc inapoi :grin: Caphonne sotia mea asteapta confirmarea din parte sotia ta....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Am fost astazi pe traseu din Secaria in Busteni. Vremea a fost perfecta. Drumul este bun, exceptand cateva portiuni cu pietre in panta si fagase. Aici ar ajuta garda la sol inalta. Reductorul s-a dovedit util in pantele respective si la coborare spre Busteni, unde mergi f incet cu treapta 1 in frana motor pt a evita supraincalzirea franelor. Cauciucuri am AT-uri uzate. O sa revin pe seara cu cateva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Ne am hotarat!!:banana Ploile se anunta orcuma dupa ora 18.00......nu cred ca sa avem probleme. In orce caz daca ved ca ceva nu este ok me intorc inapoi :grin: Caphonne sotia mea asteapta confirmarea din parte sotia ta....... Vine si sotia, iau si gratarul ala mare sa fie :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 (editat) Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Buna seara, vin si eu cu o rugaminte, sper sa nu supar pe nimeni. Pana unde as putea sa ajung si eu in muntii Baiului pe traseul clasic din Secaria spre Busteni cu dusterul, fara sa il faram, duster 1.6 benzina, 4x4, echipare de fabrica, cauciucuri Continental all-season, din fabrica. Multumesc pentru amabilitate, Cu respect, Tavi. Editat Septembrie 21, 2014 de tavi_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie @tavi_ro Cred ca poti sa faci tot traseul. Acum depinde putin si de priceperea fiecaruia. Am facut un drive test cu un Duster acum cativa ani , a durat vre-o trei zile si am parcurs tot felul de trasee pe care masina s-a comportat exemplar. Eu unul as face relaxat acest traseu cu un Duster. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Buna seara, vin si eu cu o rugaminte, sper sa nu supar pe nimeni. Pana unde as putea sa ajung si eu in muntii Baiului pe traseul clasic din Secaria spre Busteni cu dusterul, fara sa il faram, duster 1.6 benzina, 4x4, echipare de fabrica, cauciucuri Continental all-season, din fabrica. Multumesc pentru amabilitate, Cu respect, Tavi. Fara probleme poti face traseul. Ar fi bine sa nu ploua deoarece sunt cateva portiuni unde trebuiesc ceva cauciucuri mai potente, dar numai in caz de ploaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Septembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie A fost super,o sa pun poze dar nu in seara asta ca sunt rupt. :-) :-) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Gata plimbarea, a fost frumos, vreme buna, treseu bun de dezmortit masina, oameni super de treaba, o iesire reusita.Sa ne vedem cu bine la alte iesiri. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 (editat) Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Pun si eu cateva poze. A fost un drum linistit parcurs cu oameni linistiti.:wink: Editat Septembrie 21, 2014 de cristi 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Cateva poze :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie frumoasa iesire .vreme buna, oameni asemenea.ne vedem la urmatoarea. cateva poze si de la mine cine mai doreste am track cu traseul Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Faine poze, mi-as fi dorit sa particip si eu la iesire, dar weekend-ul asta aveam alta deja programata, impreuna cu pantzerrow. Avand in vedere ca masina mea e parcata la Comarnic (atunci cand nu e in service :D) si ca ma duc pe-acolo destul de des in weekend, va rog sa mai anuntati si pe viitor iesiri de genul asta in zona, pentru ca as veni si eu cu placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Cateva poze si de la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Salut, ati inregistrat track-ul? Sunt interesat si eu. Multam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Salut Optimus, am ceva track pe telefon dar trebuie sa il descarc.Traseul il vezi fara probleme pe google maps, urmaresti linia ce pleaca din Secaria si merge pe creasta, este foarte vizibila, practic asta am integistrat si eu pentru ca am navigat cu google maps de pe telefon.Din traseul ce merge pe creasta se lasa prima data un drum pe stanga ce coboara spre Sinaia iar a doua oara se formeaza o intersectie stanga in jos coboara in Busteni in spatele castelului Cantacuzino, dreapta sus merge spre releul de sus din Azuga. Hai ca ma reusit sa fac un kmz, nu prea ma pricep eu la din astea.21.09.2014 8_57.kmz Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Multam fain! L-am pus la pastrare. Incep sa fiu interesat de trasee pentru masina de strada... :))) Cand mai prind ceva timp liber, mai bag cate o plimbare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie Multumesc mult pentru raspunsuri dar si pentru track. Cu stima, Tavi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Transbaiu cu plecare din Comarnic - 21 septembrie In track este o schimbare de directie la stanga cu reintoarcere in traseu.Sa nu se ia in seama, a fost o deviere de la traseul initialinitial Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate