alexei Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 (editat) Salutare, m-a impresionat nitelus filmuletzul asta: cum lucreaza suspensia asta ... respect!!! Editat Septembrie 18, 2014 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... Salutare, m-a impresionat nitelus filmuletzul asta: cum lucreaza suspensia asta ... respect!!! Azi dimineata am vazut si eu treaba asta, e dragut, ce sa zic :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... Sa mai zici ca IFS-ul nu flexeaza :) don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... Bueeeiiii....esti nebun? Parca ar fi lipita de asfalt. Superb. Vreau si io. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... Si eu ... promit sa nu mai injur si sa las grasimile , tigarile si alcoolu' . Daca se poate si cu IFS , dar nu cu ce avem noi ci cu ala care trebuie ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... Chevrolet Silverado Trophy Truck, 7.5l V8, 800 HP, 935Nm, King shocks 26" IFS A-arm front, 34" solid axle 3-link back :id 75.8 l/100km :no1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... @cos, renunti tu la 4x4 ? :D respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... Poate ca da . Depinde in ce context . La planor ma multumesc si cu 1x0+bechie .... la Patrol ma bate gandul sa potrivesc o mica lazy-axle . Deci da , orice e posibil ...depinde de context ... si de numarul oilor ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... P.... la Patrol ma bate gandul sa potrivesc o mica lazy-axle ... de ce ai face asta ? la ce te-ar ajuta ? (eu vad numai dezavantaje...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... de ce ai face asta ? la ce te-ar ajuta ? (eu vad numai dezavantaje...) poate ca toata copilaria a visat la un camion si a avut cosmarul asta intr-o noapte... :grin: street legal baja cars se gasesc de vinzare si la preturi acceptabile. pentru romania sint o solutie foarte buna, poti face linistit autostrada din cimp. Editat Septembrie 23, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... Nu am cosmaruri de noapte ca era prea intuneric , sunt mutate la divizia de zi ca sunt curios din fire si ca asa se vad mai bine detaliile . Am ramas pe burta de prea multe ori , de prea putine ori voluntar . E naspa rau cu vaca mare - merge foarte bine pana o pui pe burta si pierzi tot timpul . Imi plac si alea mici , dar la locul lor si cu treaba lor si eu cred ca eu sunt putintel complicat ( eu ) , inadaptat ( tot eu ) , si cel putin ingrijorat despre viitor pe subectu' asta . Adica , eu ...mai stau nitel cu lunga ca nu regasesc sensu' ca eu ( tot ..) sa ma regasesc intr-o scurta , care ( culmea ) sa fie si a mea ... Zic , asa , eu ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ... http://www.youtube.com/watch?v=k14ViOad67I Orice pick-up, sau alta troaca cu bena, in configuratia de fabrica vine in freza. Jucaria din clip are motorul mutat aproape central iar amortizoarele sunt cam full reglabile pentru a obtine stabilitatea aia. Btw, are doar tractiune spate...:grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate