Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recoil #2 - 34 inch suspension travel ...

alexei

Postări Recomandate

Re: Recoil #2 - 34 inch suspension travel ...

Salutare,

m-a impresionat nitelus filmuletzul asta:

cum lucreaza suspensia asta ... respect!!!

Azi dimineata am vazut si eu treaba asta, e dragut, ce sa zic :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu ... promit sa nu mai injur si sa las grasimile , tigarile si alcoolu' . Daca se poate si cu IFS , dar nu cu ce avem noi ci cu ala care trebuie ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Poate ca da .

Depinde in ce context . La planor ma multumesc si cu 1x0+bechie .... la Patrol ma bate gandul sa potrivesc o mica lazy-axle . Deci da , orice e posibil ...depinde de context ... si de numarul oilor ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

de ce ai face asta ? la ce te-ar ajuta ? (eu vad numai dezavantaje...)

poate ca toata copilaria a visat la un camion si a avut cosmarul asta intr-o noapte... :grin:

street legal baja cars se gasesc de vinzare si la preturi acceptabile. pentru romania sint o solutie foarte buna, poti face linistit autostrada din cimp.

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Nu am cosmaruri de noapte ca era prea intuneric , sunt mutate la divizia de zi ca sunt curios din fire si ca asa se vad mai bine detaliile .

Am ramas pe burta de prea multe ori , de prea putine ori voluntar . E naspa rau cu vaca mare - merge foarte bine pana o pui pe burta si pierzi tot timpul . Imi plac si alea mici , dar la locul lor si cu treaba lor si eu cred ca eu sunt putintel complicat ( eu ) , inadaptat ( tot eu ) , si cel putin ingrijorat despre viitor pe subectu' asta . Adica , eu ...mai stau nitel cu lunga ca nu regasesc sensu' ca eu ( tot ..) sa ma regasesc intr-o scurta , care ( culmea ) sa fie si a mea ... Zic , asa , eu ...

Link spre comentariu

http://www.youtube.com/watch?v=k14ViOad67I

Orice pick-up, sau alta troaca cu bena, in configuratia de fabrica vine in freza. Jucaria din clip are motorul mutat aproape central iar amortizoarele sunt cam full reglabile pentru a obtine stabilitatea aia.

Btw, are doar tractiune spate...:grin:

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare