sebi_s Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Buna ziua! Stiu ca e un pic offtopic dar ma gandesc sa-mi cumpar si eu modelul asta, tot autoutilitar. Daca ai timp sa-mi raspunzi la niste intrebari ti-as fi foarte recunoscator: Cat de bun e motorul? E facut de peugeot sau renault? Ai avut probleme cu transimisia, diferentialul mic mare? Se comporta bine offroad? Cam cat consuma? Daca ai tras vreodata o remorca cum s-a descurcat? Orice sfat este binevenit. Merci, Sebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter erno Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Re: Sfaturi achizitie suzuki samurai 1.9 TD cod motor xud9 XUD9 e fabricat de peugeot,motor fiabil si relativ usor. Pentru suzuki motorul e cam dopat,dar se poate transforma fara probleme de puteri peste 90 cp,si sa functioneze cu ulei vegetal. In zilele astea intra la mine o astfel de masina la reconditionare si tuning motor. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai27 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Re: Sfaturi achizitie suzuki samurai 1.9 TD cod motor xud9 Se poate monta acest motor pe cutia de viteza de 1.3 sau cutia este diferita pentru diesel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Re: Sfaturi achizitie suzuki samurai 1.9 TD cod motor xud9 Buna seara ! As avea si eu o mica intrebare... Motorul asta XUD9, este pus cu flansa pe Samurai ? Dar pe Vitara ? Multumesc ! Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts