Ivanov Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Am nevoie de un tinichigiu care sa lucreze caroseria unui mitsu , cel din topicul restaurare piesa cu piesa mitsubishi pajero mk2 , demontare piesa cu piesa. Ma intereseaza sa se ocupe de caroserie cat timp ma ocup eu de partea de mecanica , sasiu , motor , s.a.m.d.... stie cineva un tinichigiu bun si ieftine ?? :D Multumesc . Va sfatuiesc sa va uitati intai la poze daca vreiti sa va bagati :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu Tinichigiu la domiciliu? Fantasme erotice! Adica si eu mi-as dori. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu Bun si ieftin? Aproape imposibil ... Sa presteze la domiciliu? Daca gasesti vreunul ...sa-mi dai si mie numarul de telefon ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu cu tot respectul ... nu o sa gasesti prea usor... un tinichigiu BUN , costa... si pe langa asta are si sculele lui si tabieturi pe langa ca daca este bun are si clienti.... eu stiu cativa , dar lucreaza doar la ei acasa, hala.... o restaurare de caroserie te duce de la 600 euro in sus...asta ca si preturi minime.... la vreo 6 restaurari complete de caroserii eu am platit intre 600 ( doar cateva table de taiat, sudat si fasonat.... si pana la 1800 Euro .... asa ca sa sti la ce sa te astepti .... si toate lucrarile la ei acasa / ateliere. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu Ionutz stie mai multe da nu vrea sa spuna :))):ha::ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Septembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu cu tot respectul ... nu o sa gasesti prea usor... un tinichigiu BUN , costa... si pe langa asta are si sculele lui si tabieturi pe langa ca daca este bun are si clienti.... eu stiu cativa , dar lucreaza doar la ei acasa, hala.... o restaurare de caroserie te duce de la 600 euro in sus...asta ca si preturi minime.... la vreo 6 restaurari complete de caroserii eu am platit intre 600 ( doar cateva table de taiat, sudat si fasonat.... si pana la 1800 Euro .... asa ca sa sti la ce sa te astepti .... si toate lucrarile la ei acasa / ateliere. am gasit , multumesc , De maine se apuca , toata caroseria (din imagine ) , banii la final 2500 Ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu Este cumva din ciclul: "Am si nu va dau"? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu La cat de praf este caroseria nu este mai rentabil si mai sanatos sa cumperi una in mintile ei,zic si eu. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu Ce este facut in garajul tau este sfant! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu Nu vreau sa fiu rautacios dar hai sa vedem finalul, am auzit multi care vin fac dreg si te suna maine ca vine poimaine, poimaine ca raspoimaine si tot asa.Daca omul ala face treaba buna la tine o sa fie foarte cautat.Legat de caroserie sunt de acord cu colegul Ionel. Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate