Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu

Ivanov

Postări Recomandate

Am nevoie de un tinichigiu care sa lucreze caroseria unui mitsu , cel din topicul restaurare piesa cu piesa mitsubishi pajero mk2 , demontare piesa cu piesa. Ma intereseaza sa se ocupe de caroserie cat timp ma ocup eu de partea de mecanica , sasiu , motor , s.a.m.d.... stie cineva un tinichigiu bun si ieftine ?? :D

Multumesc . Va sfatuiesc sa va uitati intai la poze daca vreiti sa va bagati :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut tinichigiu auto care sa presteze la domiciliu

Bun si ieftin? Aproape imposibil ...

Sa presteze la domiciliu? Daca gasesti vreunul ...sa-mi dai si mie numarul de telefon ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

cu tot respectul ... nu o sa gasesti prea usor... un tinichigiu BUN , costa... si pe langa asta are si sculele lui si tabieturi pe langa ca daca este bun are si clienti.... eu stiu cativa , dar lucreaza doar la ei acasa, hala.... o restaurare de caroserie te duce de la 600 euro in sus...asta ca si preturi minime.... la vreo 6 restaurari complete de caroserii eu am platit intre 600 ( doar cateva table de taiat, sudat si fasonat.... si pana la 1800 Euro .... asa ca sa sti la ce sa te astepti .... si toate lucrarile la ei acasa / ateliere.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

cu tot respectul ... nu o sa gasesti prea usor... un tinichigiu BUN , costa... si pe langa asta are si sculele lui si tabieturi pe langa ca daca este bun are si clienti.... eu stiu cativa , dar lucreaza doar la ei acasa, hala.... o restaurare de caroserie te duce de la 600 euro in sus...asta ca si preturi minime.... la vreo 6 restaurari complete de caroserii eu am platit intre 600 ( doar cateva table de taiat, sudat si fasonat.... si pana la 1800 Euro .... asa ca sa sti la ce sa te astepti .... si toate lucrarile la ei acasa / ateliere.

am gasit , multumesc , De maine se apuca , toata caroseria (din imagine ) , banii la final 2500 Ron

1901078217_poz259.thumb.JPG.6fadd9af9d5de0425fc2c4e9d42bf529.JPG633581793_poz259(1).thumb.JPG.e9bca912f083f2ad2a3f79b09a48072d.JPG

Link spre comentariu

Nu vreau sa fiu rautacios dar hai sa vedem finalul, am auzit multi care vin fac dreg si te suna maine ca vine poimaine, poimaine ca raspoimaine si tot asa.Daca omul ala face treaba buna la tine o sa fie foarte cautat.Legat de caroserie sunt de acord cu colegul Ionel.

Bafta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare