Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari despre amortizoarele reglabile

visan

Postări Recomandate

sunt proaspat detinator de pajero mk2 1991 si as vrea sa fiu lamurit cu privire la sistemul de amortizare reglabil

stiu ca mai sunt discutii de acest gen dar nu am gasit un lucru:

pe site-urile de piese vad amortizor standard si amortizor fara sistem de actionare electronic!

am un amortizor rupt pe puntea spate si este cu sistem de reglare electronic.

sistemul de actionare eu il am intreg si functional ce ar trebui sa cumpar ? amortizor standard sau altceva.

nu am vazut pe nicaieri amortizor cu actionare electronica? o fi ala standard ?

multumiri anticipate celor care m-ar lamuri!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: novice cu nelamuriri

Salut,

da o cautare pe forum dupa "manuale mitsubishi" si gasesti topicul in care sunt linkuri. L-am postat chiar zilele trecute dar acum is pe graba.

Incearca sa gasesti manualul pentru masina ta si apoi identifici part-number-ul pentru piesa care te intereseaza.

LE - uite aici postul mentionat cu linkurile http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86077-Probleme-la-etrier-spate&p=978214&viewfull=1#post978214

Editat de alexei
Link spre comentariu

Re: novice cu nelamuriri

Prima mentiune ar fi ca trebuie schimbate amandoua amortizoarele pe puntea cu problema.

Sistemul electric care il ai fie el functional sau nu face treaba doar pe un amortizor care este prevazut de la inceput pt acest lucru (nu se poate monta pe un amortizor clasic in concluzie).

Cred ca doar amortizoarele OE (originale) mai vin cu acest sistem si sunt foarte foarte scumpe.

Marea majoritate au pus amortizoare clasice si merg foarte bine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare