iliedragosmihai Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Salut tuturor Domnilor din diferite discuti am inteles ca exista Autoblocant de Moreni ( Automecanica Moreni Targoviste Taburi ) pt puntile de IMS / TV ( mentionez ca canelurile planetare difera fata de Aro ) . Stie cineva / FOTO cum arata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Autoblocant Eu am gasit un diferential cu LSD, probabil de la vreun ABI ...avea 4 sateliti ... unele discuri sparte ... I-am luat satelitii si suruburile, restul am aruncat. Satelitii i-am pus pe fata la Frontera :grin: Mai multe nu stiu despre masinile de la Automecanica Moreni ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Septembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Autoblocant Autoblocantul numai are sateliti . Se scot satelitii din carcasa se introduce Autoblocantul ( are ace ) . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Septembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Autoblocant DA acuma am vazut esti din Targoviste . OK . Autoblocantul este confectionat la Uzina de Taburi din Moreni . Puntile de Taburi sau Aro au acesti Autoblocanti. Daca reusesti sa te interesezi . Sa sti ca sunt destui nebuni care vor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Septembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Autoblocant Am gasit foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Autoblocant Eu am pe Ims total altceva. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Autoblocant Pe ABI-uri nu cred ca au avut asa ceva, poate pe AM-uri ... Eu am gasit diferentialul ala cu LSD la un depozit unde dezmembrau blindate ... Insa o intrebare nu strica, mai ales ca pe site ei se lauda cu diferentiale autoblocabile 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Septembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Autoblocant Salut sti ceva au magazin de prezentare . Am sunat la toate nr de tel din site nu rasp nimeni . Se poate cumpara direct de ei piese ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Autoblocant Daca n-au raspuns la telefoane ... inseamna ca nu mai este de actualitate site-ul ... N-au magazin de prezentare ... Adresa România,Judetul Dambovita, Moreni,Str. Teis, Nr. 16 Director Companie Ion Manu - General Manager Telefon companie Directie tel.: +40 (245) 666830, 666730 fax: +40 (245) 665300 Departament de desfacere (realizare, vanzare) tel.: +40 (245) 666939 Departament de achizitionare tel.: +40 (245) 667066 Depratament de marketing tel.: +40 (245) 667384 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Re: Autoblocant cauta la baieti care dezmembreaza aro la cimpulung eu am cumparat doua si le am montat la ims pe puntea spate respectiv fata se schimba treaba in tere iar pe sosea nu-ti fac probleme le am de trei ani Editat Septembrie 24, 2014 de Astral Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate