thx Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Comunicat fff important !!!!! Ieri , cand urcam spre Moldoveanu dinspre curmatura Malita , pe varful Scarisoara mica, am gasit in iarba o cheia de Suzuki . Este un model recent , gen push to start . Este o telecomanda cu lock si unlock iar in interior are cheie. Poate reusim sa gasim proprietarul. Sunati la 0722/288.182. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Am gasit o cheie de Suzuki in Fagaras ( 20 septembrie 2014 ) Asa arata... 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Am gasit o cheie de Suzuki in Fagaras ( 20 septembrie 2014 ) Eu zic ca sansele ca actualul proprietar sa vada acest topic sunt foarte mici. Eu as merge cu cheia la reprezentanta. Cel mai probabil o pot citi si identifica proprietarul, cel putin daca a fost cumparata din tara. 1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate