alfredlna Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 (editat) Turometrul meu de la y60 motor de 2.8 din 97, a innebunit... ba merge ba nu merge si tot sare de pe stanga pe dreapta parca ar fi un contact imperfect. Stie cineva de unde citeste viteza si schema electrica de la ceas la cititor ??? A patit cineva la fel ??? Editat Septembrie 22, 2014 de alfredlna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian O Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Turometru defect. Fix aceeasi problema am si eu cu turometrul. Cred ca-i un contact imperfect. Ambele masini sunt de olanda deci au stat in multa umezeala... acum sunt plecat din tara dar cand ma intorc voi merge la un electrician. Daca intre timp afli despre ce e vorba te rog sa-ml spui si mie. Daca nu cand rezolv iti dau mesaj. Stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Turometru defect. Senzorul de turometru se afla in dreptul pinionului pompei de injectie,verificati mufa aceea cu 2 pini daca face contact perfect. Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Septembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Re: Turometru defect. Mi-a spus cineva ca turatia o ia de pe alternator ??? Dar o sa ma uit maine si langa pompa ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Re: Turometru defect. Ti a spus gresit,turatia o ia de pe acel senzor de care ti am zis. Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Octombrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Re: Turometru defect. Asta o sa fac. Revin cu raspuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Octombrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Turometru defect. Rezolvat problema... Schimbat in 15 min ceasul turometrului din bord, se pare ca era defect, foarte simplu si rapid se lucreaza la masina asta... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian O Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Turometru defect. Salut.Da-mi si mie te rog un mesaj cu sursa de unde ai cumparat ceasul . 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate