Vizitator offroad m Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Salutare, sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb de unde as putea sa fac rost de jante pe 15" pt aro 10 in 6 prezoane, si as vrea pareri despre cat de bune sunt, se spune ca forteaza reductoarele la plecarea de pe loc dar in schimb castiga teren la drum intins.Ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Re: Jante pe 15" ...Ce parere aveti? ... nu pre buna... :no Daca nu ne spui nimic despre tine si despre masina ta, nici noi nu-ti spunem cum e cu rotile :rules Oricum... Bine ai venit pe forum! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator offroad m Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Re: Jante pe 15" am avut un aro 10 tip vechi, an 1986 cu fata pe el pe care l-am demontat de curand din cauza caroseriei prea ruginite si faptului ca era neinscris in circulatie, astfel am decis ca sasiul si caroseria sa o duc la fier vechi, iar piesle sa le opresc pt urmatorul model aro 10.4 pe care am de gand sa-l achizitionez saptamana viitoare.Este modelul cu prelata si cu tractiune doar pe rotile din spate. Am de gand sa-i pun cutia de viteze cu reductor si puntea spate de la modelul cel vechi. Multumesc pentru primire, dupa c o sal vad in curte o sa postez si poze cu utilaju' :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator offroad m Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Re: Jante pe 15" ...apropo, puntea spate este tip vechi cum am mai spus dar are sistemul de franare pe discuri, am inteles ca s-au fabricat o serie limitata cu un astfel de sistem de franare pe discuri, renteaza sa opresc puntea cu frane pe discuri, inconvenientul este ca are trei prezoane. As vrea sa stiu daca se poate face o modificare pentru sase prezoane. Multumesc anticipat :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: Jante pe 15" Daca nu ma insel se potrivesc jentile in 6 prezoane pe puntea ta cu 3... Nu sunt deloc rele jentile de 15 cu 6 prezoane, deci poti linistit sa cauti... sper sa si gasesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: Jante pe 15" salut si eu am avut un aro 10 si am cautat o gramada de vreme sa gasesc jante de 15 cu 6 prezane...nu am gasit decat la scoruri astronomice am gasit in schimb alte variante, mai ieftine si mai bune (zic eu) una a fost pt strada, unde am montat flanse de 35 si jante de aliaj ... masina era f f stabila si arata foarte bine (inca mai am flansele si jantele de aliaj pe 15... noul proprietar vroia exclusiv pt teren) pt teren... jante de tractoras de fata, in 6 prezoane dar pe 16 si f f inguste, pe care am montat tractoare de 650 puntea de spate cu discuri...nu am mai auzit, merita clar sa o pastrezi daca tot nu ai tractiune fata, incearca sa faci un diferential de spate blocabil si neaparat un troliu pe fata, altfel nu ai ce cauta in teren bafta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: Jante pe 15" Jante de fier pe 15 pt aro 10 am vazut la campulung la magazin si era 250 ron buc. salut si eu am avut un aro 10 si am cautat o gramada de vreme sa gasesc jante de 15 cu 6 prezane...nu am gasit decat la scoruri astronomice am gasit in schimb alte variante, mai ieftine si mai bune (zic eu) una a fost pt strada, unde am montat flanse de 35 si jante de aliaj ... masina era f f stabila si arata foarte bine (inca mai am flansele si jantele de aliaj pe 15... noul proprietar vroia exclusiv pt teren) pt teren... jante de tractoras de fata, in 6 prezoane dar pe 16 si f f inguste, pe care am montat tractoare de 650 puntea de spate cu discuri...nu am mai auzit, merita clar sa o pastrezi daca tot nu ai tractiune fata, incearca sa faci un diferential de spate blocabil si neaparat un troliu pe fata, altfel nu ai ce cauta in teren bafta Nu se vand flansele si jantele de aliaj pe 15 ? Dc da la ce pret ? Multumesc. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Jante pe 15" 170 lei cu tot cu tva,daca yte cuafeaza. noi,in sensul de nepurtate. dar stau "pe stoc" de cativa ani,printr-un shopron. 2 modele disponibile,cu ET20 si ET0. ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate