FL2LR2011 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Salut, Detin un Freelander 2 model 2011. Daca accelerez rapid la plecare de pe loc, in treapta intai (si mai rau in a doua) apare un hop / niste zdruncinaturi cam pe la 1500-2000 de turatii, apoi dupa cresterea turatiei isi revine. La trepte mai mari hopul asta e din ce in ce mai putin prezent, din treapta a 4-a cam inexistent. De asemenea, daca accelerez foarte lent la plecarea de pe loc, zdruncinaturile sunt mult diminuate. Aveti idee ce-ar putea fi? Nu am facut inca o revizie / inspectie sa vad problemele generale, masina este adusa de afara. Multumesc. Editat Septembrie 23, 2014 de FL2LR2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FL2LR2011 Postat Septembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Probleme la acceleratie treapta 1 si 2 Revin cu noutati, am fost la service langa Obor, pe tester se vede ca senzorul de ambreiaj nu reactioneaza corect, cu pedala la fund scrie "depressed", un pic mai sus "pressed" sau ceva de genul, oricum, nereal. Spuneau ca unul din senzori s-ar putea sa fie stricat... probabil influenteaza si altele, mi-e sa nu stric si ambreiajul. O sa mai bage testerul dupa cateva zile, sa vada exact care senzor. Alte pareri sunt binevenite, multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Re: Probleme la acceleratie treapta 1 si 2 Ar trebui sa te interesezi daca masina a beneficiat de toate upgrade-urile de soft, dar pentru asta ar trebui sa ajungi la reprezentanta. L.E.: cauta sa iei legatura cu userul @Axel, sau intra pe freel2.com, au inclusiv sectiune in limba romana. Editat Septembrie 23, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate