kherim Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 salutare , stie careva un atelier care reconditioneaza radiatoare ,mai precis cred ca trebuie refacut de la o pt ca e oxidat tot.multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Re: radiator toyota In Bucuresti sau in Constanta ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37967-radiator-la-comanda-din-aluminiu Editat Septembrie 23, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: radiator toyota il poti trimite la mine la Bv....si-ti fac unul nou dupa model...din aluminiu sau cupru....in functie de preferintele tale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: radiator toyota cit ar costa un radiator nou?daca se poate posta aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: radiator toyota cit ar costa un radiator nou?daca se poate posta aici pai pune si tu serie de sasiu sau macar un model si o motorizare... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: radiator toyota rocky 2.8 td din 94 cu intercooler,serie de sasiu jda000f7800502669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: radiator toyota Din experienta, recomand radiator nou. Acum 2-3 ani cel original de Toyota a pocnit pe un traseu de extrem din CNOR (la cateva zile dupa concurs am avut eu ambitia sa fac traseul). Fiind imbatranit pur si simplu a cedat din cauza presiunii din instalatie. L-am lipit cu tot felul de solutii dar pana la urma am cumparat altul nou marca Thermotec (cred ca polonez) la sfert de pret fata de unul original si pana in prezent si-a facut treaba fara probleme. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: radiator toyota pai nou ma intereseaza,de unde l-ai cumparat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: radiator toyota Daca imi aduc aminte bine am cumparat Thermotec D72019TT. Cauta pe google "Thermotec D72019TT" si gasesti oferte pe la 500-600 lei. Atentie la dimensiuni pentru ca sunt unele putin mai lungi. Masoara-l pe cel de pe masina si compara dimensiunile. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: radiator toyota dimensiunile le stiu,la prinderi ma gindesc ca nu cred sa vina la fix,in fine,merci pt ajutor,eu postasem aici pt ca as fi vrut unul facut dupa model Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: radiator toyota pai in cazul asta de ce n-ai deschi un topic nou cu radiator daihatsu rocky? ca nu e toyota. dupa VIN se gasesc radiatoare, nissens sigur au. dar trebuie sa stii ce vrei: radiator nou, radiator nou facut in romania, radiator nou de uzina sau radiator reparat ieftin. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: radiator toyota 70 Eu l-am facut la Oradea dupa cel original Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate