Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inca o Toyota j9 SWB

vladmorar

Postări Recomandate

Re: Inca o Toyota j9 SWB

Azi m-a sunat mecanicul ca nu gaseste Kit de reparatie pentru modelul acesta. Stiti careva unde pot sa gasesc piese pentru turbo?

cauta pe sfantul ebay.garantat trebuie sa gasesti acolo

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A sosit turbo-ul, dar nu gasesc carcasa de filtru aer. Am montat o carcasa de BMW 525 dar nu trece suficient aer prin filtru, deoarece de la 2700 r/min urca greu in ture. Poate stie cineva unde as putea gasi.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu e nimic de crezut , daca e asa cum zici , intre motoare si kilometrii din bord nu mai e nici o istorie comuna ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Problema noua:

Mi s-au aprins 5 martori în bord după ultima ieșire. Baterie, check engine, apa în motorina, și încă 2. E o problema electrica deoarece pe drumul de întoarcere când mașina era în viteza și acceleram se stingeau, la liber sau frâna de motor se aprind. Dupa 1 zi de mers cu farurile aprinse mi-a terminat bateria noua. Știe careva de unde sa încep? Eu cred ca e un fir care face masa undeva și care e influențat de mișcarea motorului pe tampoane.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Refacut alternatorul:

perii, releu, colector si puntea de diode.

si cu un drum am reconditionat si electromotorul

Azi am pus-o si de vanzare pe forum. Asa fac eu; iau o masina, bag bani in ea, dupa careo vand in minus. deja sunt la a treia :)

Editat de vladmorar
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare