Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce troliu imi recomandati?

vladmorar

Postări Recomandate

Buna,

Am achizitionat un Toyota Land Cruiser J9 SWB 3.0 diesel.

Doresc sa montez un troliu si am vazut pe forum marca Prime Tech de 13000lbs la pretul de 320 euro garantie 12 luni.

A montat cineva acest tip de troliu pe J9?

Imi recomandati altceva?

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce troliu imi recomandati?

Am pus , exact cel mentionat mai sus , e un bun compromis , dar vorba aia ... depinde ce faci cu masina .

Din pacate nu mai am si alte foto cu rezultatul final sa-ti pot arata mai mult ( le-a cam ars focul ) ci doar asta . Suspensia a suportat exemplar incarcarea de botul masinii coborand doar 2 cm si aparent nu a afectat comportarea masinii , dar totusi toata masina era cam de nota 9,5 la partea tehnica .

518583000_P1090681(Medium).JPG.7f4bda545345fdea99caef80fd5d4cb2.JPG

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

pt 2-3 trolieri pe an merita, daca vrei doar sa arate bine in botul masinii iara merita daca iti place asta

dar daca ai nevoie de troliu ca faci uzual un drum greu pe care exista riscul sa ramai atunci eu ti-as recomanda la acest troliu sa ii pui plasma pentru o usurinta in utilizare

Link spre comentariu

Eu iti recomand un troliu cat mai usor, pentru masina asta. Si de asemenea, sa nu pui roti mai mari, nici jante cu ET negativ, sau macar nu foarte mare. J9 sunt foarte sensibile la articulatiile fata, cedeaza pivotii foarte usor. Am avut unul langa mine la un rally raid si a ramas fara roata dreapta fata, pivot si planetara smulse. Si au mai relatat si altii cazuri similare. E drept ca aia pe care o stiu eu avea MT-uri mari, jante cu ET negativ cam exagerat plus si latimea jantelor era cam exagerata pentru masina asta.

Asa ca nu o incarca inutil, daca vrei sa nu te lase balta pe coclauri.

Editat de Optimus
Link spre comentariu

pt 2-3 trolieri pe an merita, daca vrei doar sa arate bine in botul masinii iara merita daca iti place asta

dar daca ai nevoie de troliu ca faci uzual un drum greu pe care exista riscul sa ramai atunci eu ti-as recomanda la acest troliu sa ii pui plasma pentru o usurinta in utilizare

Plasma?!?

Link spre comentariu

Am pus , exact cel mentionat mai sus , e un bun compromis , dar vorba aia ... depinde ce faci cu masina .

Din pacate nu mai am si alte foto cu rezultatul final sa-ti pot arata mai mult ( le-a cam ars focul ) ci doar asta . Suspensia a suportat exemplar incarcarea de botul masinii coborand doar 2 cm si aparent nu a afectat comportarea masinii , dar totusi toata masina era cam de nota 9,5 la partea tehnica .

[ATTACH=CONFIG]224813[/ATTACH]

deci esti multumit

Link spre comentariu

Am vandut un astfel de troliu chinezesc acum 3-4 ani unuia care se ocupa de tractari auto. M-am intalnit in primavara cu omul si inca se folosea de el si era foarte multumit. A zis ca nu l-a lasat niciodata si l-a folosit intensiv. Daca nu il vei folosi in competitii este suficient (evident daca buzunarul iti permite Warn, cumpara-l).

Editat de Astral
don't worry, be happy
Link spre comentariu

Plasma?!?

Nu-ti bate capul cu "plasma".

Este o sufa sintetica.

De obicei se recomanda pe trolii cu frana exterioara, nu pe cele cu frana pe tambur cum este acesta.

In al doilea rand, iarna exista riscul sa te trezesti cu "plasma" intr-un bloc de gheata si sa fie extrem de dificil de utilizat.

Spun astea ca utilizator de plasma, dar care de-a lungul timpului am constatat avantajele si dezavantajele acestei solutii.

Ramai la cablu din otel normal.

In alta ordine de idei, tinand cont de faptul ca masina ta este scurta si nu foarte grea, un troliu din asta de 13.000lbs, va rezista mult si bine la utilizari ocazionale, fiind usor supradimensionat pentru nevoile tale, ceea ce este foarte bine.

Cred ca este de departe cel mai bun raport calitate/pret pentru un troliu de hobby mai mare de 12.500lbs.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare