Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terrano 2 - lasat in jos

Andrei.T

Postări Recomandate

Cum a inceput povestea asta: I-am schimbat pivotii,singur,de la piese mi-au dat niste pivoti de Terrano 1 care sunt mai scurti cu 1 cm si pe fata rotile stateau ca la TATRA,multumesc inca o data colegului nike&patrol ca si acum statea masina asa daca nu imi spunea care e buba.

Am dus-o sa ii fac geometria,am crezut ca asta e problema,nici acolo nu si-au dat seama de pivoti si cred ca au lasat-o din barile de torsiune cu gandul sa ii indrepte rotile.

In fine,i-am pus pivotii potriviti si s-au indreptat rotile,dar masina a ramas coborata de fata.Ideea e ca imi place cum sta pe sosea si am lasat-o asa.Dar spatele a ramas tot sus.

Cum sa o las in jos de spate?

"Baietii" le coboara cu flexul,adica taie din arc si nu mi se pare o idee asa buna.

Stiu ca aici toata lumea isi inalta masinile,dar avand aceasta experienta,poate aveti idei si despre cum se face opusul.

Ma gandeam la niste arcuri mai scurte sau un amortizor mai scurt,se potrivesc de la alte masini pe Terrano?Ar merge?

Taierea arcului e o problema?Poate sa sara?

20140925_125745.thumb.jpg.5b05c8d2971770968e0afc720a778d4c.jpg

20140925_130006.thumb.jpg.5cc49ebfb516f3ba58c645831a4da03a.jpg

Editat de Andrei.T
Nu mai semnez.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Terrano 2 - lasat in jos

Bine ar fi sa o mai ridici de bot, se face simplu , prin reglarea barelor de torsiune, dupa aceasta operatie trebuie sa faci din nou geometria directiei, OBLIGATORIU !

Daca nu vrei sa umbli la fata, ar mai fi solutia sa montezi pe spate niste arcuri de Terrano SWB ( scurt) , spatele o sa coboare cu 3-4 cm si o sa fie mai confortabil acaretu

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Re: Terrano 2 - lasat in jos

Bine ar fi sa o mai ridici de bot, se face simplu , prin reglarea barelor de torsiune, dupa aceasta operatie trebuie sa faci din nou geometria directiei, OBLIGATORIU !

Daca nu vrei sa umbli la fata, ar mai fi solutia sa montezi pe spate niste arcuri de Terrano SWB ( scurt) , spatele o sa coboare cu 3-4 cm si o sa fie mai confortabil acaretu

Multumesc de raspuns.Asa o sa fac.Amortizoarele pentru 3 usi sunt diferite?

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare