cheliosu Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 ce parere aveti despre toyota land cruiser kj90 an 97-2001 ? ceva informatii? ma bate gandul sa iau una dar nu stiu nimik despre ea, ce dotari are cum sunt puntile are blocante standard la origine? multumiri anticipate!!! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: ce parere aveti despre toyota land cruiser kj90 an 97-98 hai sa ti spun eu doua pareri una despre toyota si alta despre tine: 1-despre toyota:daca ai citi ceva articole pe acest forum ai sa constati ca este una din masinile cu real potential de offroad :bravo 2-despre tine:tu nu esti hotarat daca vrei sau nu o masina de teren.fiecare din membri ati v a spune ca marca de 4x4 care o are este cea mai buna.concluzia este ca masina care o vei avea este cea mai buna alegere care o vei face sau poate nu....... :P 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: ce parere aveti despre toyota land cruiser kj90 an 97-98 hai sa ti spun eu doua pareri una despre toyota si alta despre tine: 1-despre toyota:daca ai citi ceva articole pe acest forum ai sa constati ca este una din masinile cu real potential de offroad :bravo 2-despre tine:tu nu esti hotarat daca vrei sau nu o masina de teren.fiecare din membri ati v a spune ca marca de 4x4 care o are este cea mai buna.concluzia este ca masina care o vei avea este cea mai buna alegere care o vei face sau poate nu....... :P A facut-o deja... :grin: Din cate am inteles, masina e pe drum. Tu esti cel intarziat pe forum. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: ce parere aveti despre toyota land cruiser kj90 an 97-98 daca a facut o deja inseamna ca face parte din categoria celor care stiu ce vor :bravo sper sa nu l fi etichetat gresit 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: ce parere aveti despre toyota land cruiser kj90 an 97-98 Robert are dreptate: cea mai buna masina este cea pe care o ai.... :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
land9059 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Re: ce parere aveti despre toyota land cruiser kj90 an 97-98 bună seara Din partea mea eu prefer un vehicul cu 2000 caseta de vechi și nou motor 240000 km și încă forma A + Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate