RETI Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Am avut de a lungul timpului cateva mici probleme cu inchiderea centralizata...si tot in decursul timpului m-am hotarat s-o las asa ..in plata domnului...acuma ma razgandesc si vreau sa imi fac masina sa se inchida . Ceva experiente in acest sens cu modleul de actuatoare la LAnd rover? Stiu din experienta ca era parca mai lunga cursa si nu se potrivea nimic...as vrea sa imi fac masina sa functioneze pe inchidere. Mai o problema la clanta pasager nu se deshide de afra stiu ca e rupt un arculet mie groaza la cat am de desfacut..e un arc de cacat trebuie s aspa din nou pe forumuri afara sa caut ordinea si sa vad cum il refac ..stiu ca era la un moment dat unul pe ebay care numai arcuri de LR vindea. 5 lire toate usiile. Dar asta cu inchiderea e mai urgenta. Astept pareri experienta..etc. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: inchidere centralizata discovery I Explica mai clar ce e cu inchiderea centralizata, e moarta complet de parca nu ar fi sau cum se manifesta? , si din ce an e masina ca exista diferente NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: inchidere centralizata discovery I An 96. dar si in 1994 am avut zielele trecute unul la mine in curte al unui prietene si m0am uitat la usa spate ..ca ma rugat...simptomul ets ca nd vrea cand nu sa deshida usa. de emrs la usa sofe rmege ...la usa spate e aleatoriu. AM descid fata de usa..l-am scos am bagat un pic vaselina la spray dar scapa la motoras ..e uzura apoi in minte a mea a fost sa vada daca nu merge cu cele de la set ca aveam in garaj asa ceva si nu.lungimea la land rover e mai mare decat ce se gaseste prin comert. sau al ce am eu in garaj cel putin asa este.la gauri se potriveste tot in schimb cand impinge cursa nu face tot drumul e mai scurt bratul.Nu e din electrica am demontat toate prizele si iam dat un fas d ecuartare. SI apoi mi-am adus aminte ca si la a mea a fost asa......si apoi am luat second d epa altul. daca ai alte sfaturi ,ascult. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: inchidere centralizata discovery I am crezut ca e problema electrica nestiind simptomul...da la faza asta a ta actuatoarele sunt de vina, de obicei reparatiile/improvizatiile nu tin prea mult, ori SH functional ori nou, asta e NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_cars Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Re: inchidere centralizata discovery I Daca cei de pe E-bay care vand asa ceva nu trimit spre RO, iti pot aduce eu, dar mai pe la inceputul anului viitor cand mai dau o fuga acasa sau daca ne miscam rpd s-ar putea sa trimit un mic colet in tara cu ceva manuale Haynes si se rezolva si cu arculetele sau actuatoarele. 0721.931.432(valabil cam 10 zile, pe urma plec in UK) pe urma, florin_cars@yahoo.com :wink: Editat Octombrie 13, 2014 de florin_cars Vand 2 perechi jante tabla 15" 6x139,7 :gr1 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86455-vand-2-perechi-jante-tabla-15-quot-6x139-7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate