klingo_21 Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 (editat) am un jeep wr tj 2,5 i-am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare si dupa 1 saptamana a inceput sa bata iara.... ce sa fie de vina? prinderea sau bara ori bucsEle ? Editat Septembrie 29, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Re: problema bucsE Una de mai jos: -bucsa de proasta calitate -uzura a barii stabilizatoare sau a elementului fixator -montaj necorespunzator consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klingo_21 Postat Septembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Re: problema bucsE cred ca este bara uzata ca am dat un strat de rugina cu tot cu vopsea jos cineva zicea sa ii bag o bucata de cauciuc dedesubt crezi ca e ok? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate