coltalb Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 buna seara, am observat ca rotile fata nu stau bine ... stau in forma de A Tin sa precizez ca am pus flanse distantiere de 50 mm la toate rotile si am inaltat-o fata din barile de torsiune 30 mm , asta ar putea motivul? Din cate tin minte inainte de astea nu arata asa. unghiurile erau facute tot inaintea acestor modificare. Roata din dreapta pare mai "stramba" decat cealalta. o sa pun si poza. La reglarea unghiurilor de fuga se poate regla si caderea? imi dati un sfat va rog?[ATTACH=CONFIG]225464[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Re: unghi cadere roti negativ Ti am mai spus si astazi la telefon, ca am avut si eu la a mea pe o parte problema asta si era bratul superior de vina. Verifica prima oara acolo. Toma necredinciosul esti tu :grin: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Re: unghi cadere roti negativ :grin: o sa merg maine la mecanic Ms ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Re: unghi cadere roti negativ Asa cum am spus si in pm, trebuiesc verificate bratele, bucsele si pivotii. Dupa care se reface unghiul de fuga, si da, odata cu asta se regleaza si caderea, daca e ca la mine sunt suruburi cu saibe excentrice la bratele inferioare si din ele se regleaza, si din bieletele de directie. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Re: unghi cadere roti negativ La service toate bune si frumoase, nu misca nimic bucsi beton pivoti la fel, doar capul de bara trebuie schimbat. Am coborat-o si din barile de torsiune sa nu fie aia cauza si tot la fel stau rotile. M am uitat la alt pajero si nu sta la fel pinul acela de la pivot sau cum se numeste, la mine sta spre interiorul masinii iar la celalt sta centrat pe mijloc. E posibil sa fie alt model de pivot mai lung care sa se fi potrivit? sunt mai multe modele ? Prin martie cand am cumparat-o am schimbat la ea mai multe dar nu mai stiu ce si cum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: unghi cadere roti negativ Eu am patit la fel dupa ce am schimbat pivotii inferiori ... Putem regla din bascula superioara prin adaugare sau scoatere de saibe distantiere la prinderea de sasiu, dar am amanat lucrarea din lipsa de timp si cum pivotii s-au uzat foarte repede, i-am schimbat cu unii mai calitativi si rotile au revenit la pozitia initiala si n-a mai fost nevoie de reglare. Deci, poate fi si din pivot ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: unghi cadere roti negativ Si eu am patit asa din cauza pivotilor inferiori dusi. Eu zic ca 90% asta e. La tipul asta de suspensie cate o data e f greu sa vezi anumite jocuri. De exemplu am patit cu pivot superior care la "mana" parea sa aiba joc 0 si demontat nu mai avea mult pana sare. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate