liviuoff Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 (editat) Chiar nu exista nimeni pe acest forum sa faca o aplicatie cu :cl pentru Smartphone,cred ca ar fi foarte utila aplicatiea ,ce parere aveti ? Dimineata deschizi ochii ,pac apesi pe apicatie intri direct pe forum :ha::ha: Editat Octombrie 2, 2014 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Re: Aplicatie Smartphone :) pareri !!! aplicatie care sa faca ce ? si pt ce sistem de operare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 (editat) Re: Aplicatie Smartphone :) pareri !!! aplicatie care sa faca ce ? si pt ce sistem de operare ? Aplicatie sa nu mai deschizi gooagle si porma sa incepi sa scrii :cl Sistem de operare Android,IOS,Windows 8 Editat Octombrie 2, 2014 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Re: Aplicatie Smartphone :) pareri !!! Aplicatie gen f, ..... Adica aplicatie gen feminin sau de care gen....?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Re: Aplicatie Smartphone :) pareri !!! Adica aplicatie gen feminin sau de care gen....?!? Facebook KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Re: Aplicatie Smartphone :) pareri !!! Auzi bre ...ia salveaza-l matale acolo la favorite ...si sa vezi dupa aia ce stie smarphone-ul sa ti-l deschida ...fara sa dai cautare pe gugal... La mine pe toate calculatoarele, tabletele si telefoanele cu net... am drept pagina de start forumul ... Ma credeati atat de maniac? Nu cred ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Re: Aplicatie Smartphone :) pareri !!! Auzi bre ...ia salveaza-l matale acolo la favorite ...si sa vezi dupa aia ce stie smarphone-ul sa ti-l deschida ...fara sa dai cautare pe gugal... La mine pe toate calculatoarele, tabletele si telefoanele cu net... am drept pagina de start forumul ... Ma credeati atat de maniac? Nu cred ... :ha: la tine este posibil :ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Re: Aplicatie Smartphone :) pareri !!! sin cite stiu, e facut tapatalk compliant. asa ca merge si pe smartfione... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Re: Aplicatie Smartphone :) pareri !!! sin cite stiu, e facut tapatalk compliant. asa ca merge si pe smartfione... Nu merge in tapatalk....desi multi si-ar dori http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate