MihaiK Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Salut, am si eu o problema: Am fost la RAR cu Samuraiul care e in acte autoutilitara dar i-am montat in spate scaune originale si ei mi-au zis ca am nevoie de o foaie cum ca scaunele in spate au fost montate intr-un service autorizat suzuki. Stie cineva asa service prin cluj? Multumesc Editat Octombrie 9, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Re: Service autorizat Suzuki in Cluj La un dealer Suzuki trebuie sa gasesti si service. Ei sunt sigur autorizati Suzuki. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
219CXR Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Re: Service autorizat Suzuki in Cluj Suzuki Cluj este la Premium Cars (Volvo), dupa Polus si inainte de BMW. SUZUKI - Cluj Premium Cars – Showroom & Service Adr: Str. Avram Iancu 402, Floresti, Cluj, 407280 Tel: 0364-402.408 Fax: 0364-880.222 0724066100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Octombrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Service autorizat Suzuki in Cluj Salutare, multumesc de raspunsuri! Pai am aflat pana la urma ca sunt acceptate numai serviceurile cu atestare de gradul 1. Si in cazul meu este unul la Tg. Mures si cam asta e singura optiune din cate am inteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Service autorizat Suzuki in Cluj Salutare, multumesc de raspunsuri! Pai am aflat pana la urma ca sunt acceptate numai serviceurile cu atestare de gradul 1. Si in cazul meu este unul la Tg. Mures si cam asta e singura optiune din cate am inteles. dute pe dorobantilor,si acolo este un service suzuki,si il cauti pe Adrian Chirtes cu problema ta si mai mult ca sigur te rezolva suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Service autorizat Suzuki in Cluj Salut Adam, luni ma duc acolo... Dau o bere dupa ce rezolv ca tare ma macina problema. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate