Vizitator Cyrus Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Sunt Cyrus, roman dealtfel (in cuget si simtiri), si locuiesc de ceva vreme in Statele Unite. Am un 2002 Dodge Durango, 4X4, 4.7l,V8 (benzina... nu dati cu pietre) si rog moderatorii sa nu ma incadreze la sectiunea CAMIOANE. :p Deocamdata n-am facut mari modificari, ci m-am rezumat doar la a inlocui ceva componente stock, cu sa le zic "componente de performanta", si anume: - Bilsteins shocks - amortizoare fata/spate - Brembo (front) discs - discuri de frana - Hawk brake pads - placute de frana - Moog ball joints - ? - K&N CAI - filtru de aer - BFG AT/KO - rubbers - 285/70 R17 ------------------------------------ in colimator: Borla exhaust Bull Bar SuperChip Throttle Body de la 65mm la 68mm in diametru. ------------------------------------ In perspectiva: Mean Green - alternator CB radio BFG /MT Troliu etc. Acum! Inca o data, va rog sa nu aruncati cu rosii, intentionez s-o aduc in RO... Nu de plimbat pe la Arcul de Triumf, ci un munte, o mare, poate pe zapezi, si de ce nu prin noroaie, aratura de primavara, drumuri forestiere... etc. Pe scurt light to medium off roading. Am atasat 2 poze cu un "Dango" extrem. Nuuuuu, a mea e mult mai cuminte...am sa revin cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Re: Howdy! bine ai venit pe la noi pe forum cu masina aia... mai greu prin romanica 1 pret mare la carburant ...cred ca pana in toamna trece benzina de 2 EURO/LITRU, de motorina ce sa mai zic, eventual merci daca se opreste la 3 euro pe iarna drumuri inguste pt autobuzul dv, mai ales prin paduri, unde taful e standad si cred ca il depasiti in rest.. fumos de tot ps nu prea nteleg eu, alaltaieri am anuntat intentia mea de a pleca DEFINITIV din romaniaca... oriunde cum de ai ganduri sa revi pe aici??? slp forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cyrus Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: Howdy! bine ai venit pe la noi pe forum cu masina aia... mai greu prin romanica 1 pret mare la carburant ...cred ca pana in toamna trece benzina de 2 EURO/LITRU, de motorina ce sa mai zic, eventual merci daca se opreste la 3 euro pe iarna drumuri inguste pt autobuzul dv, mai ales prin paduri, unde taful e standad si cred ca il depasiti in rest.. fumos de tot ps nu prea nteleg eu, alaltaieri am anuntat intentia mea de a pleca DEFINITIV din romaniaca... oriunde cum de ai ganduri sa revi pe aici??? slp 1.Ca sa fiu sincer, m-am cam saturat sa tot aud de "consum"... Toata lumea, sau ma rog "majoritatea" vrea masini cu motoare de 0.9L!, da de performanta, siguranta, 'built to last" masini "inginerite" sa dureze... nu prea... Hai sa fim cinstiti cu noi insine!... Vrei ceva performanta?!... Nimic in viata nu e free!... 2.Brother, ce sa-ti mai spun... e groasa prin mid west... America aia din filme... is fuckin' far away from reality... Good Luck Anyway! posting.php?mode=quote&f=4&p=46671# 3. Pe unde trece RABA, cred ca ma strecor si eu... :) :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate