Kadour Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Salutare, Nou pe forum(prima postare dupa prezentarea din iunie),si nou posesor Vitara Cabrio(soft top),2.0l,benzina ,132 CP, 1997. Am trecut la ‘curatenie’,schimbat toate filtrele si uleiurile,iar la sfasitul lunii ,o voi intremna un pic cu niste suspensii si un kit de inaltare,dupa care vedem ce ‘incaltari’ se potrivesc,si,… la drum! As vrea ,o idee,un sfat,…cum sa dau jos butucul de contact,ca si el si cheia sunt f.uzate(in timpul mersului cade cheia din contact).Am ‘dezgolit’ de tot butucul,dar totul este capsulat pe axul volanului,iar ‘meseriasul’ imi cere sa-i duc ambele(butuc + cheie). Un hard top m-ar interesa,daca are cineva vreo informatie, In rest,numai de bine! P.S. O sa revin si cu poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Nou posesor Vitara Cabrio,2.0l,benzina,132 CP,1997 Bine ai venit ! Aici, in sectiunea TEHINCA, iti prezinti masina, intrebi, discuti, impartasesti experiente cu si despre masina, iar pentru achizitia diverselor piese, accesorii, avem sectiunea MICA PUBLICITATE unde iti poti pune anunt de cumparare pentru hard-top-ul pe care il cauti. Multumim pentru intelegere ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kadour Postat Octombrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Nou posesor Vitara Cabrio,2.0l,benzina,132 CP,1997 Eu multumesc pt. intelegerea acordata 'incepatorilor',ne vom organiza din mers, Cu respect, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate