Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzuki Vitara cabrio an 91' motor 1.6 - nu trage fata

Mircea2206

Postări Recomandate

Salut,am un vitara achizitionat de 3 zile...(imi pare rau ca nu am poza) am facut 2 iesiri afara pe teren nu offroad extrem si am constatat ca fata trage numai cand vrea... (nu carie planetara sau alt zgomot) niste pareri daca se poate..(mrl-uri manuale) Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suzuki Vitara cabrio an 91' motor 1.6 - trage numai fata

Salut,am un vitara achizitionat de 3 zile...(imi pare rau ca nu am poza) am facut 2 iesiri afara pe teren nu offroad extrem si am constatat ca fata trage numai cand vrea... (nu carie planetara sau alt zgomot) niste pareri daca se poate..(mrl-uri manuale)

gata sa rezolvat...pentru cei interesati pot sa dau raspunsuri...

Link spre comentariu

... am constatat ca fata trage numai cand vrea...

Pai din titlul topiului reiese altceva... ca spatele n-ar functiona - "Suzuki Vitara cabrio an 91' motor 1.6 - trage numai fata"

Cum a fost pana la urma si cum ai remediat?

Link spre comentariu

problema a fost la planetara din dreapta,unde intra in roata am dat jos,si capu de la planetara unde e burdufu intra in capu de planetara si ,in mod normal trebuia sa fie acolo o siguranta ...si aceEa n-a mai fost acolo din pacate..

nu am gasit nici unde sa o cumpar si mi-a facut una la strung din material pentru arc este otelita..

arata cam asa

http://i.imgur.com/sQHUYXY.jpg

P.S Imi cer scuze pentru titlu! este primul post si nu stiu exact ce si cum ! Scuzele mele!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Suzuki Vitara cabrio an 91' motor 1.6 - nu trage fata

Eu am fost la originea incurcaturii din titlu, dar asta e din cauza ca e destul de dificil sa te orientezi la un titlu adecvat, corespunzator cu problema, care sa mai fie si relativ scurt si care sa poata fi gasit ulterior cu functia "Cautare avansata" si toate astea, cum spuneam, sunt ingreunate de exprimarile ambiguue, deficitare, etc....Acum am corectat !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare