Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut transpor agabaritic Pitesti-Germania

ALPINA

Postări Recomandate

Doresc sa transport un Mercedes Unimog care are cca 5 tone ,in WUrzburg(Germania)

Ideal ar fi ca sa nu se faca numai pt transportul(adica sa aveti ceva de adus din Germania

Astept oferte ok pret/seriozitate

O761999988

NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator mao

Re: Caut transpor agabaritic Pitesti-Germania

(0729) 327 314

(0730) 093 421

Zoli Torok, este un coleg de la noi de la Cluj si el se ocupa cu tansporturi agabaritice.

Link spre comentariu

Este prea tarziu pe 8 noiembrie

Multumesc pt interventii baieti.Va anunt cand se rezolva.Pana atunci mai puteti interveni..:tk

Link spre comentariu

Este prea tarziu pe 8 noiembrie

Multumesc pt interventii baieti.Va anunt cand se rezolva.Pana atunci mai puteti interveni..:tk

Salut,

Sunt cateva firme specializate in transportul de camioane. AMAGRA - Romania, QUALITRANS - Ungaria, SPOLJAR - Slovenia. Costul transportului este de aprox 1500 eur +- . Daca ai nevoie iti pot trimite datele de contact.

Link spre comentariu

Lungime 5800

latime 2400

Inaltime 2950

Un semiremorca MEGA are 13.62 m x 2.48 m x 3.00 m (spatiul util de incarcare)...nu are sens sa platesti un agabaritic ... Nu stiu dar cred ca iti intra si intr-un camion normal daca dai jos rotile sau scoti aerul din pneuri... S-ar putea sa mai castigi ceva pe inaltime. Marea majoritate a utilajelor se aduc in acest fel din UE.

Mai exista semiremorca de tip JUMBO (gat de lebada) cu partea din spate inalta ...tot pe la 3.00 m.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Un semiremorca MEGA are 13.62 m x 2.48 m x 3.00 m (spatiul util de incarcare)...nu are sens sa platesti un agabaritic ... Nu stiu dar cred ca iti intra si intr-un camion normal daca dai jos rotile sau scoti aerul din pneuri... S-ar putea sa mai castigi ceva pe inaltime. Marea majoritate a utilajelor se aduc in acest fel din UE.

Mai exista semiremorca de tip JUMBO (gat de lebada) cu partea din spate inalta ...tot pe la 3.00 m.

Jumbo in Romania sa faca extern putin probabil.

Merge pe semiremorca mega fara probleme, atat doar ca trebuiesc rampe la incarcare si la descarcare sau macara (mare grija la macaragiu). Mai poate fi incarcata si cu ajutorul unui elevator dintr-un service de camioane.

Link spre comentariu

Eu am de incarcat intre 5 si 8 noiembrie un "gat de lebada" in Frankfurt. Se gasesc solutii de transport. Intreaba-i pe cei ce importa excavatoare, capuri tractor, utilaje agricole. De multe ori pleaca goi.

Daca nu gasesti pana atunci, transportatorul meu poate incarca pe 1-2 noiembrie si descarca pe 4 in Germania.

Asta daca nu gasesc eu intre timp sa transport niste rulouri de tabla de la Galati in Germania, ca sa nu plece gol camionul.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Din motive medicale nu am fost disponibil cateva zile insa nici nu a fost ceva concret.

Ideea este ca nu vreau sa trec de 1000E cu costul transportului Pitesti/Wurzburg,prefer sa-l duc pe roti in cazul in care mi se cere mai mult :tk

Link spre comentariu

Nu vreau sa te dezamagesc sau sa deschid vreo polemica, dar si pe roti un Unimog va costa mai mult de 1000 de Euro drumul, plus ca va dura 3 zile minim, luand in calcul restrictiile de acces pe drumuri si viteza de croaziera a Unimog-ului.

700-800 Euro e cel putin combustibilul. Mai pune taxele si autorizatiile pentru autoutilitara inca minim 200-300 Euro din toate statele pe care le tranzitezi, inclusiv Romania, plus cheltuielile de drum si de repatriere ale soferului.

Numai transportul unor rulori de tabla zincata costa 1.300-1.500 Euro (+TVA) de la Galati la Frankfurt, si la astea nu ai nevoie de remorca speciala, pot fi incarcate si pe remorca cu prelata.

Pana marti, daca reconsideri bugetul, putem rezolva. Daca nu, va pleca trailerul oricum pe 31 cu rulourile de tabla la dus, pentru ca pe 5 trebuie sa incarc la Frankfurt.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Nu vreau sa te dezamagesc sau sa deschid vreo polemica, dar si pe roti un Unimog va costa mai mult de 1000 de Euro drumul, plus ca va dura 3 zile minim, luand in calcul restrictiile de acces pe drumuri si viteza de croaziera a Unimog-ului.

700-800 Euro e cel putin combustibilul. Mai pune taxele si autorizatiile pentru autoutilitara inca minim 200-300 Euro din toate statele pe care le tranzitezi, inclusiv Romania, plus cheltuielile de drum si de repatriere ale soferului.

Numai transportul unor rulori de tabla zincata costa 1.300-1.500 Euro (+TVA) de la Galati la Frankfurt, si la astea nu ai nevoie de remorca speciala, pot fi incarcate si pe remorca cu prelata.

Pana marti, daca reconsideri bugetul, putem rezolva. Daca nu, va pleca trailerul oricum pe 31 cu rulourile de tabla la dus, pentru ca pe 5 trebuie sa incarc la Frankfurt.

nu uitati de costul numerelor de inmatriculare, daca masina nu este inmatriculata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare