meffy Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Va rog nu dati cu paru', ca am zis sa intreb si eu, deoarece sunt multi, care stiu multe, pe aici... :) hmm... ma manca undeva si am luat o interfata kkl pt 409.1 cu 50 de RON inclusiv transport. Am un Audi A6 Allroad din 2002 su un leon din 2003. Merge la ambele, am dat lovitura... pana acum am facut ceva teste pe leon. Instalarea OK Detectare interfata OK Conectare la modulul de motor OK dupa ce am modificat baud rate la 9600 AUTO- Scan nu merge, output test nu merge, zice ca nu e inregistrat. Cautat versiune cu crack, rulat crack(care copiaza fisiere), la about zice inregistrat, dau doua click-uri, zice ca nu mai e inregistrat...rahat dupa niste cautari dau de xstarter si il programez sa copieze fisierele respective la 5 secunde Auto Scan a mers dupa asta(dar am incercat numai odata), am reusit chiar si un Output test la motor. Dar unde ma arde pe mine, nu am reusit, adica la instruments - output test Poate e problema de timing, cine stie.... Dar sper sa existe si un mod mai bun de a face treaba... Stie cineva? Are cineva? SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: vag com 409.1 help Interfata aia se foloseste cu programul cu care ai cumparat-o, daca intri pe net cu laptopul ai sanse sa fac update si sa nu mai mearga, Output test nu merge pe toate modulele , am patit si cu versiune mai noua 704, sa nu faci teste pe airbaguri ca cine stie pot sa sara, bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: vag com 409.1 help Salutare meffy eu iti recomand sa nu prea folosesti aceste clone care risti sa strici decat sa repari mai ales daca nu esti acomodat cu diagnoza auto poti paraliza masina, asa ca atentie mare. Dar daca tot iti doresti sa intri in posesia unei interfete pentru grupul VAG iti recomand urmatoarele: -http://www.diag.ro/products/vag-com/price.aspx aici ai dubla lincenta Romana si Enleaza + suport pe forumul dedicat celor cu licenta in limba Romana unde ai un sprijin superb din parte lor sau -http://store.ross-tech.com/shop/VCHUC.html in state roar cu lucent in limb Engleza + transport si fara nici un sprijin sau ajutor Daca te pot ajuta cu ceva te rog sa-mi spui eu folosesc VCDS de la versiunea 311 pe langa am fost si la cursurile VCDS la Sfantu Gheorge unde la-m cunoscut pe dl.Molnar cel care traduce VCDS-ul in limba Romana si Maghiara este un super om si de o experienta iesita din comun in domeniul diagnozei am invat enorm de multe de la el. Pentru orice intrebari legate de VCDS nu ezita sa ma contactezi dar iti propun sa uiti de clona ca sunt foarte nenorocite. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Re: vag com 409.1 help Utilizand "clone" sau programe crackuite ptr a presta diverse chestii ...nu faci decat sa-ti risti banii aiurea ...banii tai! Alte comentArii nu fac ca nu isi au rostul. O seara placuta! Editat Octombrie 8, 2014 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: vag com 409.1 help intre timp i-am dat de cap. Pentru mine este suficient, ca eu numai ma uit. In mare parte :) De reparat repara altii, care au sculele necesare. SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munchen_rosen Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) Re: vag com 409.1 help 1.atat timp cat nu te apuci sa aduci modificari cu aparatul,nu se intampla nimic neplacut. 2.versiunea neoriginala nu strica nimc la masina numai ca deseori nu poate accesa toate modulele 3.se poate interoga ECU cu mai multe genuri de aparate nu doar interfata vagcom ,exista diferite interfete proprii fara sa o legi la un PC In general vagcomul este cel mai ieftin,cu piesele cele mai ieftine,care se strica cel mai des. :) Editat Noiembrie 3, 2014 de munchen_rosen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: vag com 409.1 help Meffy imi poti spune te rog la ce te uiti? Atentie chiar prin simpla interogare a calculator de airbag cu versiunea 409 poti defecta. Si un sfat daca nu detii minimum de cunostinte in domeniul diagnozei mai bine apeleaza la un profesionist si uita de interfata. Numai bine 1 Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munchen_rosen Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) Re: vag com 409.1 help Cauti un profesionist ? Intraba-l daca interogheaza cu vas daca da este ok. in rest majoritatea semiprofesionistilor fac interogari cu vagcom cu laptop;ii gasesti pe forumul monomarca grupati fiecare pe orase. Aparatul are limite fie el original sau neoriginal,isi face treaba cum declara majoritatea. Editat Noiembrie 3, 2014 de munchen_rosen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: vag com 409.1 help Sa ne intelegem chiar si diagnoza cu VAS-ul tot limitata este atata timp cat nu esti inregistrat in server pentru o conexiune online. Pentru o diagnoza un VCDS este la fel de bun ca si VAS-ul pentru ca amandoua sunt limitate. VCDS-ul este limitat pentru ca nu au acceptul VAG sa dea drumu la robinet pentru ca este foarte capabil un VCDS original. Iar despre VAS are foarte putine puncte in fata VCDS-ului daca nu este autorizat online. In concluzie din punctul meu de vedere tinand cont ca am ambele versiuni de interfete inclusiv accesul online nu se justifica diferentele de pret decat daca te ocupi special de grupul VAG. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: vag com 409.1 help Nici o scula nu seamana cu alta ...Unii o au mai groasa, alti mai lunga ...depinde ... :wink: Nu neaparat cel mai scump soft sau cea mai scumpa scula de diagnoza este si cel mai completa sau mai buna varianta. De-a lungul timpului fiecare producator de automobile si-a sudat relatiile cu cate o "casa dasta de discuri" fatand cate o futaciune cu butoane pe care au testato si implementato in timp. De aci au inceput sa le declare "oficiale"! Eu am lucrat si lucrez cu VAG-ul si nu mi se pare o "scula" nici subtire si nici scurta ... Si nu sunt tocmai mucea flegmucea in ale diagnozei ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: vag com 409.1 help Meffy imi poti spune te rog la ce te uiti? Atentie chiar prin simpla interogare a calculator de airbag cu versiunea 409 poti defecta. Si un sfat daca nu detii minimum de cunostinte in domeniul diagnozei mai bine apeleaza la un profesionist si uita de interfata. Numai bine De uitat ma uit la erori, si cand am luat cablul era pentru ca nu se ridica acul de temperatura la allroad, si vroiam sa verific daca e instrumentul ori sonda ori termostatul... Dar cand merge totul bine, nu ma uit la nimic. :) SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate