mergioricrapa Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Mi-a cazut in mana zilele trecute un releu termic depre care n-am reusit sa gasesc mai nimic pe net. Nici macar nu sunt sigur ca e un releu termic, asa mi-a spus vanzatorul, un cunoscut. Cred ca zacea de ani intr-un mic magazin de piese de camioane si tractoare. Nu are cutie, nu are specificatii, nimic. Mi-a spus ca ar fi de Raba si e facut la Sacele (probabil la Electroprecizia). Din ce vad la el este anti Ex. Nu are nici un fel de inscriptie pe el, nimic. Atasez mai jos poze cu el. Alaturi este un contact general de 300 A (2000 A curent max.) la 24V. Intrebarea e daca a folosit/ stie cineva la ce parametrii lucreaza releul asta termic? Credeti ca se poate folosi releul termic pe post de contact general? Sau pot sa-l duc linistit inapoi? Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Releu termic in loc de contact general - Se poate? am vazut asa ceva, dar la amperaj mult mai mic ... Nu il poti folosi ca si contact general, pentru ca nu il poti deconecta. El sare la o suprasarcina si doar il poti rearma prin apasare. Dar, repet, nu am vazut exact asa ceva ... poate alt coleg a vazut exact asa ceva si sa te lamureasca. Constructia e aceeasi ca la orice heblu, dar difera butonul ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate