Alin Costel Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 (editat) pentru cine doreste facem o iesire cu plecarea din slanic la ora 10:30 minim necesar mt-uri mancare la pachet vremea se anunta frumoasa asa ca hai la distractie prezenti pana acum bobaru si domnul nae cu a lui toyota despre traseu va spun doar atat slanic-sCHiulesti-grohotis pentru contact sunati la 0744911639 Editat Octombrie 11, 2014 de Astral Cand scrii cu litere mari, se intelege ca tipi la interlocutor..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Re: Plimbare de duminica 12octombrie Salut! Eu vin incolo dar nu am dotarile necesare, asa ca probabil merg spre Tabla Butii. Mai vrea cineva Tabla Butii? VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Re: Plimbare de duminica 12octombrie pentru cine doreste facem o iesire cu plecarea din slanic la ora 10:30 minim necesar mt-uri mancare la pachet vremea se anunta frumoasa asa ca hai la distractie prezenti pana acum bobaru si domnul nae cu a lui toyota despre traseu va spun doar atat slanic-sCHiulesti-grohotis pentru contact sunati la 0744911639 prezent si eu...:banana pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Plimbare de duminica 12octombrie inca nu s-au developat pozele??? sa vedem si noi ceva actiune :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate