amicul Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Sunt posesor de Aro 243D, si mai nou am o super nova de 2002. Am si eu nevoie de un service pt roti, echilibrare si reglaj unghi directie. :p imi trepideaza masina la viteze mari, peste 100Km. F1 = help :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Help ( F1 ) , pt service roti la mine peste 50 ... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Help ( F1 ) , pt service roti pe starda cimpia libertatii (intre bd. basarabia si baba novac), pe dreapta cum mergi spre basarabia, este un service cu o vulcanizare. eu acolo imi fac tot ce tine de roti&geometrie. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Help ( F1 ) , pt service roti La Fundeni , la coborirea podului spre Pantelimon pe partea dreapta la 50 de metrii de pod . Sunt foarte buni , au sculele necesare , indreapta si jenti de aliaj , poti gasi si cauciucuri SH in stare foarte buna . Se cheama Autosoft SERVICE 1 ADRESA: SOS. FUNDENI, NR. 81, SECTOR 2 BUCURESTI TEL/FAX: 021-240.01.58, 021-240.02.07 PROGRAM: LUNI-DUMINICA : 9:00 – 22:00 E-MAIL: office@auto-soft.ro" onclick="window.open(this.href);return false; Nu cred ca poti face si unghiurile la ei dar la echilibrat , indreptat jenti sunt foarte buni. Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Help ( F1 ) , pt service roti ok mam programat si eu ...in arad un echilibrat la 4 roti este.... este .... 85 ron speram ca nu am janta stramba simtome la 50 la ora e instabila, si vibreaza volanul mai ales cand las acceleratia forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 5, 2008 Autor Partajează Postat August 5, 2008 Re: Help ( F1 ) , pt service roti Ok . Multumesc frumos de sfaturi, acum ramane sa aleg, locatia. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate