razvan92 Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Va salut ! aceasta este a 2-a postare dupa cea din sectiune de prezentare. Dupa cum spune si titlul sunt de 1 luna proaspatul posesor al unui Suzuki Vitara 1,6 8v din 1994. Masina am cumparat-o din Austria si a fost adusa pe platforma pana acasa deoarece a fost radiata acum 4 ani timp in care nu s-a circulat cu ea, timp in care a pierdut si un geam. Dupa o prima iesire in teren si o verificare la "sange" am constatat ca masina are urmatoarele probleme : -franele de pe fata se blocheaza (in asa fel incat a trebuit sa vin cu ea pe 4x4 L) -tabla a fost foarte "ciuruita" pe dedesubt si mai ales sub plasticurile de pe aripi/praguri -are o mica scurgere de ulei undeva in spatele delcoului -in rest motorul functioneaza foarte bine si interiorul este intretinut Am atasat niste poze cum a aratat la inceput. Editat Octombrie 12, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Re: Nou posesor de Vitara 1.6, 8v, 1994 Salut si bine ai venit. Un set reparatie etrieri cu tot cu pistonase ajunge undeva la 120 150 lei ambele roti un geam spate gasesti la la dezmembrari cu vreo 150 lei. Restul, tabla cauta un tichinigiu bun sa o repari bine ca vitara e predispusa la rugina in general. Scurgerea de ulei se rezolva cu un oring la vreo 10 lei bucata trebuie dat jos si vazut daca de acolo e buba. Editat Octombrie 12, 2014 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan92 Postat Octombrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Nou posesor de Vitara 1.6, 8v, 1994 Salut si multumesc ! Pentru moment doar am desfacut etrierii si i-am curatat foarte bine .Geam-ul l-am cumparat ,l-am montat.Cat despre rugina am la mine in sat un tinighigiu foarte bun are 70 de ani si toata viata a lucrat cu asa ceva ,impreuna cu el si cu un prieten care are aparat de sudat cu co2 am reusit sa sudez tot ce a fost problema.Pe langa toate astea am dat toba jos pentru a o suda fiindca si ea a fost afectata si am dat cu grund si cu vopsea insonorizanta cauciucata dedesubt si cam peste tot unde am avut acces.Am facut rost si de o bara de spate buna (nu e sparta ,nu lipseste nimic din ea) doar sunt rupte vreo 2-3 prinderi de pe ea ,dar alea am zis ca o sa incerc sa le lipesc cu ceva dupa aceea am sa o curat si sa o vopsesc la final.Pe langa bara am mai luat de la cineva care si-a refacut o vitara aripa fata dreapta ,putin stramba dar fara rugina.Problema cea mare este ca eu nu mai sunt in tara ,a trebuit sa ma intorc la servici si nu am mai putut continua asa rapid cu lucrarea..tot ce am facut la masina pana acum a durat o saptamana si jumatate ,acum depinde de tatal meu si cei doi mesteri cat de rapid termina lucrarea. Am atasat si niste poze cum arata masina dupa ce am dat plasticurile jos si din timpul lucrarii (din pacate am avut mai multe poze dar le-am pierdut din greseala). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan92 Postat Octombrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: Nou posesor de Vitara 1.6, 8v, 1994 Va salut ! Vreau sa schimb toate consumabilele la vitara mea dar fiind prima mea masina 4x4 nustiu daca mai trebuie schimbat ceva in afara de (ulei motor ,grupuri ,reductor ,cutie ,antigel ,lichid servo ,filtru aer ,filtru benzina).As vrea si niste detalii daca se poate : ce marca si ce cantitate de ulei sa folosesc la fiecare in parte ,ce antigel,lichid servo..Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: Nou posesor de Vitara 1.6, 8v, 1994 eu am pus urmatoarele (nu am pretentia ca sunt f bune) - Ulei motor Aral Basic Elastic API SH, SAE 10w40, intra 4,2 l, am cumparat cu 17 lei litrul - filtru ulei - Japan parts - 25 lei - Ulei cutie de viteze MOTUL GL - 4 / GL - 5, SAE 75w90 - 1,5 litri - pret 52,5 / l - Ulei reductor MOTUL GL - 4 / GL - 5, SAE 75w90 - 1,7 litri - Ulei grup fata MOTUL GL - 4 / GL - 5, SAE 75w90 - 1 litru - Ulei grup spate MOTUL GL - 4 / GL - 5, SAE 75w90 - 2,2 litri - Antigel G12(roz) intra 5.3 l lichid in proportire de 1 /1 cu apa distilata 15 lei/litru - filtru de aer - Japan parts - 45 lei - filtru benzina - Japan parts - 47 lei ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan92 Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: Nou posesor de Vitara 1.6, 8v, 1994 Mersi mult ! Deci sa inteleg ca la reductor ,grupuri ,cutie de viteze pot sa aleg intre GL 4 sau GL 5 ? Fiindca am mai citit undeva ca altii baga GL 5 in grupuri + cutie si GL 4 in reductor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: Nou posesor de Vitara 1.6, 8v, 1994 in manual scrie ca in cutia de viteze si reductor sa fie GL4, iar in grupuri GL5. eu m am conformat si asa am pus, Valvoline 75w 90 cu indicativul GL necesar. insa am vazut pe piata uleiuri care cica respecta ambele indicative GL4 si GL5, un 2 in 1. 1 In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate