padres Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 conteaza foarte mult gumele eu am trecut pe acolo cu cele de strada ,interesanta e puterea masinii cand ai sensatia ca s-a impotmolit dintr-o data zvacneste si iasa -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: noroi in apropierea devei Unde? Unde? Daca vrei, iti recomand niste trasee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 6, 2008 Autor Partajează Postat August 6, 2008 Re: noroi in apropierea devei pe drumul spre caprioara pe dreapta dupa steril .spune daca sti ,eventual pune si tel ,tau. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: noroi in apropierea devei In zona Boholt, dupa ce iesi din sat, pe partea stanga e o stanca mare (e pe terenul meu). Treci de stanca, si imediat pe dreapta se face un drum care trece paraiasul ala. Urci pe el (dar, depinde cat de mare e masina - eu am fost cu Niva) pt ca e ingust, rau, si crengile sunt foarte jos, si ajungi in padure unde te poti juca in voie. Sunt niste poieni mari pe fata ceaialalta a dealului si cica ajungi si la un tau unde mai merg cei din Boholt la pescuit. Eu nu am ajuns la taul ala ca nu am prea avut timp. Un alt traseu fain e tot in zona. De la Boholt, mergi pe drum pana la Toplita (urmatorul sat). Acolo, ti pe drumurile din sat cam tot stanga, si la un moment dat, e un drumeag in stanga care iese intrun varf de deal (dupa ce deschizi o poarta de lemn). Acolo intri in padure in stanga (se vede parca o stana) si mergi tot prin padure pe un drum fain (inapoi inspre Boholt) si iesi intr-un plai fain de tot deasupra de Chiscadaga. De acolo poti cobora pana in Lunca. Mai sunt multe in zona. Altu (dar pe drum), mergi inspre Baita si faci dreapta spre Barbura. Pe asta poti merge pana unde se infunda valea la fosta mina de aur. E tare faina zona. Eu nu sunt in Deva luna asta ca te-asi insotii cu cea mai mare placere. E tare faina zona. (mai sunt si in zona Vasa si Baia de Cris, le-am descoperit in perioada TAT-ului) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 9, 2008 Autor Partajează Postat August 9, 2008 Re: noroi in apropierea devei ok anunta-ma cand vi . -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Re: noroi in apropierea devei In septembrie o sa fiu mai mult in Deva. In august, foarte putin si atunci nu o sa prea am timpul fizic necesar. Dar, iti dau un semn in sept si iesim. Sper atunci sa reusesc sa pun si un troliu in botu la Niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate