Big.Ursu Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Cred ca in ceea ce ma priveste, va fi ultima iesire pe anul in curs. Aveam planificat Targu Jiu, dar s-a anulat...am re-aranjat catre Valea Jiului (Petrila - Sureanu) insa nu s-a concretizat...asa ca dupa ce am trecut de Targu Carbunesti....am virat dreapta catre Polovragi. Am avut parte de o vreme cum rar gasesti pe munte, dupa ce din Craiova pana in Carbunesti am mers pe o ceata de nu vedeai la 20 de metri in fata masinii. Participanti...eu, soata si kinderul si inca o familie. Ocazie cu care am testat si noua evacuare de 3 toli, mai scurta, cu toba intermediara pe ea...e liniste si bine :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni Superba iesirea si pozele! Bravo! Ai un track, ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni Superba iesirea si pozele! Bravo! Ai un track, ceva? nu am track, traseul l-am facut de vreo 3 ori anul asta, ultima oara acum o luna. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni Foarte frumos :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni Felicitari! Fotografiile sunt superbe. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni Sa-ti fie de bine ... "supers..r" (stim noi ...da, da :ha:) de Cracovia! Bredpit ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni bravos ursone , ca de obicei poze superbe ! stiu pe cineva care te injura ca nu l-ai luat (e fotograf :P ) unde e lacul ala din primele poze ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni E lacul Galbenu daca nu ma insel. Care e fotograful ala suparat pe mine ? :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni Sa-ti fie de bine ... "supers..r" (stim noi ...da, da :ha:) de Cracovia! Bredpit ... :ha: Fii negru ma ... de Popesti. "Ti-ar sa-ti fie NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni Track-ul a fost pus la o iesire din 2010 de @Landrover.. Nu mai existya pe net, doar daca il mai are el.. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costinell Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni Am fost acum vreo 3-4 saptamani si rumul era complet distrus, nu trecea nici TAF-ul spre curmatura Oltetului si Petrimanu? L-au reparat deja???? Daca mai iesi, da un PM ca mergi si eu cu Transalpul, ca nu prea mai m cu cine :) O zona meseriasa unde am fost de curind si aporape de noi: Varful lui Roman Cosmin 0724205722 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni daca ai urcat din polovragi ai luat-o probabil prin curmatura oltetului si ai coborat spre lacul petrimanu lacul galbenu e la inca 2-3km mai in sus in munte si nu se vede din curmatura in vara asta am fost si chiar am remarcat starea buna a drumului daca a plouat in toamna mult pacat de el daca urci din vaideeni dai de un alt lac langa o cabana silvica(se inchiriaza!!!)- lacul balota numai ca de acolo drumul mai merge vreo 4 km si se opreste in munte ,o ruta mai era una dar nu am mai avut timp pana la lacul balota am urcat cu rulota!!! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Ultima chemare a muntelui - Cheile Oltetului - Nedeia - Vaideeni In septembrie cand am vrut sa coboram la Petrimanu am fost avertizati ca drumul este nasol si cum seara se lasa si aveam si kinderii dupa noi ne-am lasat pagubasi. Ulterior, parca userul @pantzerow a confirmat. De lacul Balota am auzit, la fel si de cabana, dar nu am ajuns (inca) in acea zona...daca e un drum infundat nu prea prezinta interes, preferam un circuit. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate