Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Clinometru pentru Pajero MK2 ?

colivaman

Postări Recomandate

Salutare!

Am nevoie de un inclinometru pentru un Pajero MK2 din '93 versiunea cu 7 locuri. Am cumparat unul de la un tovaras ce dezmembra astfel de masini prin centrul tarii si cand l-am primit am constatat ca este scurs si ca s-a blocat. Nu am nevoie de mai multe (altimetru, termometru), ci doar inclinometru. Am luat in calcul posibilitatea de a monta unul nou, generic, dar nu as vrea ceva neoriginal.

Intrebarea este: exista ceva masini asemanatoare prin partea de vest a romaniei de pe care se poate cumpara un aparat functional 100%?

Ultima oara am platit 100 lei pentru care am primit un aparat defect si promisiunea ca in erele glaciale urmatoare, o sa fiu contactat pentru inlocuirea lui cu altul. Am renuntat instantaneu sa astept sa fiu contactat in ideea asta.

Este, sau nu este rezolvare?

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Clinometru pentru Pajero MK2 ?

Ce vrei sa faci cu clinometrul? Eu zic sa nu iti mai ingreunezi masina si cu el :grin:

MK2 -ul te poate duce pe unde tu nici nu gandesti inca. Trebuie doar sa va cunoasteti bine.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Daca e scurs, nu-i problema. Gasesti la orice farmacie glicerina anhidra (foarte ieftina) si faci o solutie 75% glicerina/25%apa pe care o injectezi in clinometru si e ca nou. Ii poti da o gaura cu un ac de seringa incins sau poti desface dopul original din partea superioara si apoi sa sigilezi gaura cu silicon sanitar. Testat de mine-functioneaza.

Oricum este un gadget in plus care ocupa spatiul pe bord. Cand l-am montat am crezut ca-mi va fi util dar crede-ma ca absolut nici o data nu m-am uitat la el cand masina era inclinata si eu cu morcovul infipt adanc, im momentele alea avem cu totul alte preocupari si nici nu stiam ca exista. Din cele trei instrumente gasesc util termometrul (interior/exterior) si cateodata altimetrul.

Editat de wolfman
  • Like 1

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Ce vrei sa faci cu clinometrul? Eu zic sa nu iti mai ingreunezi masina si cu el :grin:

MK2 -ul te poate duce pe unde tu nici nu gandesti inca. Trebuie doar sa va cunoasteti bine.

In cele mai multe situații de înclinații laterale, nu am nici un reper care sa ma atenționeze in legătură cu limitele. Mai am si 6 - 7 persoane in mașină ... Ultima oara, am fost la munte și, pentru mai multa siguranta, am ocolit decât sa fie mai scurt drumul, pentru ca era o înclinație la care nu-i cunoșteam limita.

Link spre comentariu

Daca e scurs, nu-i problema. Gasesti la orice farmacie glicerina anhidra (foarte ieftina) si faci o solutie 75% glicerina/25%apa pe care o injectezi in clinometru si e ca nou. Ii poti da o gaura cu un ac de seringa incins sau poti desface dopul original din partea superioara si apoi sa sigilezi gaura cu silicon sanitar. Testat de mine-functioneaza.

Oricum este un gadget in plus care ocupa spatiul pe bord. Cand l-am montat am crezut ca-mi va fi util dar crede-ma ca absolut nici o data nu m-am uitat la el cand masina era inclinata si eu cu morcovul infipt adanc, im momentele alea avem cu totul alte preocupari si nici nu stiam ca exista. Din cele trei instrumente gasesc util termometrul (interior/exterior) si cateodata altimetrul.

Cred ca inca mai am glicerina cumpărată de la farmacie, tot in urma consultărilor cu youtube... Problema era ca mecanismul din interior a căzut pe fundul sferei grămadă. Sa nu mai vorbesc de rugina din interior.

Trebuie clar, unul perfect funcțional in stare originală.

Editat de colivaman
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare