ionut pop Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Salut am un pajero Shogun 28 turbo si am probleme la sasiu partea din spate este varza este rupt in câteva locuri putred merita refăcut sau înlocuit ce părere aveți ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Re: probleme sasiu pajero shogun Depinde cat de mare este varza si mai ales unde. Ideal ar fi sa-l schimbi, sunt o gramada la SH. Acum depinde si cat de entuziast esti vis - a - vis de masina, te asteapta ceva munca. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut pop Postat Octombrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2014 (editat) stiu ca am foarte mult de lucru dar pasiunea este pasiune si placerea la fel maine o sa pun ceva poze cu sasiul Editat Octombrie 15, 2014 de ionut pop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate