Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!!

coltalb

Postări Recomandate

1117253110_2014-10-0117_38_39.thumb.jpg.63a5969b8c0467ea135543d5dd15f5e5.jpg

pajero mk 2 an 93 swb

buna seara, Cine ma poate lamuri si pe mine dc au ajuns rotile mele de fata sa stea cracanate in forma / \ asta?

bucsi pivoti in regula. cauciucuri resapate 235/75/15 cu crampoane

exista reglaje in afara tablitelor bratului superior cu care nu rezolv nimic?

sau sa strambat sasiul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!!

Sigur nu e de la inaltatul din barele de torsiune si nici de la flanse.

De strambat sasiul nu cred ca fie pt ca e cam greu sa il indoi in ambele parti.

Daca rulmentii de la butuci sunt ok, atunci doar din reglajul trapezelor e beleaua.

Link spre comentariu

Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!!

am fost la doua si zic ca nu bate nimic si nu e nici un reglaj.

cu roata pusa nu bate nimic

Editat de Astral
Link spre comentariu

cum as putea sa verific sasiul?

Schimba-i basculele superioare cu unele cu bucsile bune si se rezolva....:wink:

Editat de Astral

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

inca o rezolvare, iei o punte fata de toyota acelasi raport cu ce ai tu si ai rezolvat problema. Iar ca bonus, ai punti rigide fata spate

Editat de silus
Link spre comentariu

inca o rezolvare, iei o punte fata de toyota acelasi raport cu ce ai tu si ai rezolvat problema. Iar ca bonus, ai punti rigide fata spate

Nu poti pune rigida la mitshu daca nu i modifici sasiu....cu sasiu nemodificat iese o posirka de lucrare...

Editat de jighi

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

am fost la doua si zic ca nu bate nimic si nu e nici un reglaj.

cu roata pusa nu bate nimic

Daca nu ii dai de cap singur, mergi la reprezentanta Mitsu, solicita o constatare si nu accepta raspunsuri gen "nu are nimic", "nu bate nimic".

Link spre comentariu

stai linistit ca modificarea asta implica si alte modificari,nu numai o trantesi sub masina.trebuie creatie acolo si nu e foarte usor

si eu masina ridicata din barile de torsiune,dar rotile stau normal,nu au suferit nici o modificare

Editat de CatalinU
Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am schimbat bucsile bratelor superioare am scos tablitele si am intors axul bucsilor invers castigand cativa milimetri.

In concluzie rotile stau drepte ,mult mai bine . Ridicatul din bari modifica clar caderea rotilor. Cel mai simplu mod de a va convinge e sa va apasati si sa ridicati aripa ca sa zic asa sa vedeti cum roata isi modifica unghiul de cadere. Cu cat e ridicata mai mult va sta mai rau / \

Editat de coltalb
Link spre comentariu

Am apasa si ridicat de bullbar din coltul masinii si am vazut cum roata intra si iese din pastea de sus. Eu am ridicat vreo 3,5 cm oricum cam mult ca ating tampoanele in sasiu, nu mai e cursa decat in jos.

Link spre comentariu

Si mie imi stau rotile pe fata putin cam / \ asa. M-am tot uitat si nu pare nimic in neregula. Am fost la service si au zis ca in afara de bara antiruliu care are nevoie de bielete noi, totul e zdravan si in stare buna. Sa incerc sa pun distantiere la axul bratului superior?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare