coltalb Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 pajero mk 2 an 93 swb buna seara, Cine ma poate lamuri si pe mine dc au ajuns rotile mele de fata sa stea cracanate in forma / \ asta? bucsi pivoti in regula. cauciucuri resapate 235/75/15 cu crampoane exista reglaje in afara tablitelor bratului superior cu care nu rezolv nimic? sau sa strambat sasiul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Sigur nu e de la inaltatul din barele de torsiune si nici de la flanse. De strambat sasiul nu cred ca fie pt ca e cam greu sa il indoi in ambele parti. Daca rulmentii de la butuci sunt ok, atunci doar din reglajul trapezelor e beleaua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Verifica rulmentii de la roti si pivotii... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! reglajul trapezelor .. nu inteleg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! reaspuns partial - geometric nu. short silly question....daca-o ridici pe elevator tot cracanate-s rotile ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! da ridicata stau mai rau si cand o las pe roti isi mai revin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! da ridicata stau mai rau si cand o las pe roti isi mai revin Verifica sasiul daca ai sarit cu ea se poate intampla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! prin oras nu am avut unde sa sar cu ea. nu se pune problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! dar un service care face geometria la roți, nu ajută? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2014 (editat) Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! am fost la doua si zic ca nu bate nimic si nu e nici un reglaj. cu roata pusa nu bate nimic Editat Octombrie 18, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! cum as putea sa verific sasiul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Salut,asa cum ti-am raspuns si pe PM ridic-o din barele de torsiune. Cauta si tu un service care se pricepe Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 (editat) Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! cum as putea sa verific sasiul? Schimba-i basculele superioare cu unele cu bucsile bune si se rezolva....:wink: Editat Octombrie 19, 2014 de Astral pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! inca o rezolvare, iei o punte fata de toyota acelasi raport cu ce ai tu si ai rezolvat problema. Iar ca bonus, ai punti rigide fata spate Editat Octombrie 25, 2014 de silus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 (editat) Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! inca o rezolvare, iei o punte fata de toyota acelasi raport cu ce ai tu si ai rezolvat problema. Iar ca bonus, ai punti rigide fata spate Nu poti pune rigida la mitshu daca nu i modifici sasiu....cu sasiu nemodificat iese o posirka de lucrare... Editat Octombrie 26, 2014 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Suna bine dar nu fac eu asa ceva, urmeaza sa schimb bucsile si va zic cum sta dupa aceea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! am fost la doua si zic ca nu bate nimic si nu e nici un reglaj. cu roata pusa nu bate nimic Daca nu ii dai de cap singur, mergi la reprezentanta Mitsu, solicita o constatare si nu accepta raspunsuri gen "nu are nimic", "nu bate nimic". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! m am gandit si la varianta asta. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 (editat) Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! inca o rezolvare, iei o punte fata de toyota acelasi raport cu ce ai tu si ai rezolvat problema. Iar ca bonus, ai punti rigide fata spate stai linistit ca modificarea asta implica si alte modificari,nu numai o trantesi sub masina.trebuie creatie acolo si nu e foarte usor si eu masina ridicata din barile de torsiune,dar rotile stau normal,nu au suferit nici o modificare Editat Octombrie 28, 2014 de CatalinU Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Am o teorie, mai ales daca ai pus flanse de 5 cm. Ai strambat fuzetele. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Verifica pivotii daca intra cum trebuie la locul lor,,, :wink: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Am schimbat bucsile bratelor superioare am scos tablitele si am intors axul bucsilor invers castigand cativa milimetri. In concluzie rotile stau drepte ,mult mai bine . Ridicatul din bari modifica clar caderea rotilor. Cel mai simplu mod de a va convinge e sa va apasati si sa ridicati aripa ca sa zic asa sa vedeti cum roata isi modifica unghiul de cadere. Cu cat e ridicata mai mult va sta mai rau / \ Editat Noiembrie 16, 2014 de coltalb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Eu am ridicat putin din bare, dar nu am observat "la ochi"modificarea unghiului de cadere. Ce e drept, nici nu m-am uitat atent.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Am apasa si ridicat de bullbar din coltul masinii si am vazut cum roata intra si iese din pastea de sus. Eu am ridicat vreo 3,5 cm oricum cam mult ca ating tampoanele in sasiu, nu mai e cursa decat in jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
weiwei Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: flansele distantiere de la roti si inaltatul din torsiune afecteaza caderea rotii? Help!!! Si mie imi stau rotile pe fata putin cam / \ asa. M-am tot uitat si nu pare nimic in neregula. Am fost la service si au zis ca in afara de bara antiruliu care are nevoie de bielete noi, totul e zdravan si in stare buna. Sa incerc sa pun distantiere la axul bratului superior? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate