Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Drivere monitor Touchscreen

wolfman

Postări Recomandate

Am cumparat un monitor de 12" touchscreen pentru navigatie si nu gasesc driverele potrivite pentru touch (l-am luat fara drivere si cu cele de la Windows7 sunt inversate axele). Atasez o poza cu modelul poate stie cineva de un le pot lua. Postez aici deoarece am mai vazut acest model de monitor prin masinile unor colegi.

Multumesc.

12touch.jpg.7088ddb85d053926f430e1b5cfa54a35.jpg

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Drivere monitor Touchscreen

Am cumparat un monitor de 12" touchscreen pentru navigatie si nu gasesc driverele potrivite pentru touch (l-am luat fara drivere si cu cele de la Windows7 sunt inversate axele). Atasez o poza cu modelul poate stie cineva de un le pot lua. Postez aici deoarece am mai vazut acest model de monitor prin masinile unor colegi.

Multumesc.

[ATTACH=CONFIG]227160[/ATTACH]

In mod normal, driverele cu pricina ar trebui sa se gaseasca pe pagina de asistenta a producatorului.

Zic "in mod normal" deoarece, daca monitorul e mai "vechiut", este posibil ca producatorul sa nu mai fie interesat de actualizarea driverelor pentru sisteme de operare actuale (am patit ceva similar cu o imprimanta Xerox pe care nu o mai pot utiliza cu Win7 sau 8)

Poate ar fi util sa postezi producatorul si modelul monitorului: vreunul din colegii care utilizeaza ceva identic ar putea sa-ti trimita driverele lui:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

http://www.resundz.com/sdp/303652/4/pd-1133270/7854728-2301007/12_1_inch_Desktop_VGA_Touch_Screen_TFT_LCD_Monitor.html

Aceasta este pagina producatorului dar nu am gasit nici un driver pentru el. Se livreaza impreuna cu CD-ul.

Pe monitor nu scrie nimic, nici cum se numeste si nici modelul, desi este nou dar l-am identificat dupa pozele de pe net. Cred ca e genul de chinezarie care este produsa de mai multe fabrici si fiecare scrie ce vrea pe el.

Am vazut ca anul trecut a vandut colegul @yo2bt un car pc care avea un asemenea monitor. I-am trimis un PM dar se pare ca nu a mai intrat de vreo 5 zile pe forum.

Link spre comentariu

Incearca si aici:http://www.touch-base.com/

Poate gasesti un driver generic care sa se potriveasca:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Am incercat cu tot felul de drivere inclusiv cu cele trimise de colegii de forum, carora le multumesc dar nu a functionat corect touch-ul. Erau inversate axele in sensul ca daca 'trageam' spre stanga cursorul se deplasa in sus, iar spre dreapta, in jos. M-am inarmat cu o surubelnita, un cutter si un pahar cu vin si am rezolvat problema 'hardware'. Am demontat monitorul si intre touch si placa de baza (a monitorului) sau cum s-o numi ea, legatura este facuta de o banda flexibila cu patru fire. Am demontat cu grija mufa si am schimbat firele intre ele (1 cu 2 si 3 cu 4) si acum functioneaza perfect si pe Windows 7 si pe XP (cu driverele instalate automat de sistemul de operare) deci daca cineva mai are aceasta problema cu acest tip de monitor il ajut cu placere. Urmeaza configurarea unul car pc, o antena GPS Sirf Star IV si apoi sper sa am timp de navigat prin padurile patriei.

Editat de wolfman

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare