iulianul Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Posesorii de simex si troliu sunt invitati maine la o tura de offroad si veselie cu start din Valea Doftanei. Maine stam mai potoliti si facem ceva picioare, avand in vedere vremea, dar va fi suficient, nu va ingrijorati :grin:. Intalnirea la Petrom Fantana Miorita, la 8.00. Cu drag, gasca vesela, Bogdan, Dan, Iulian, ADB-ul si de data asta, Ciprian. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Ma bag si eu in cardasie...tel 0729018500, lasati si voi un nr de tel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Cu drag, gasca vesela, Bogdan, Dan, Iulian, ADB-ul si de data asta, Ciprian. Ciprian vine copilot sau scoate la murdarit nissanul de catifea? evenimente neplacute ma tin departe de voi weekendul asta. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Ciprian vine copilot sau scoate la murdarit nissanul de catifea? evenimente neplacute ma tin departe de voi weekendul asta. Ciprian copiloțeste maine, cred ca va fi mana mea dreaptă! Mini, cand vin vremuri mai bune, te asteptam sa ne chinui iar pe traseele alea fanteziste. " Te asteeept aiiiici..." Mack, ma gasesti la zer072353429zer0. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Ciprian vine copilot sau scoate la murdarit nissanul de catifea? evenimente neplacute ma tin departe de voi weekendul asta. Vin cu fiesta cu roti de iarna, fără troliu, sufa cinetica, multa vointa, Dan copilot.:ha: EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Am vazut tarziu iesirea ca veneam cu voi ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu hai cu: -za pics -za stori -za tracs 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Salutare! 4 masini participante,3 Samuraie si un Pajero 3500 V6. Am inceput cu un accident la Saftica: un incepator cu Dacia a intrat sub bara spate a lui Bogdan si si-a facut masina muci,am pierdut vreo 2 ore. Am intrat in teren pe la 12-12.30. Am urcat pe Piciorul Vornicului,am coborit pe Cotofenei,urcat din nou pe Piciorul Mierlei var 2 si coborit pe var 1. Foarte fain,noroi proaspat si clisos,au fost si citeva trolieri,la ultima coborire a inceput ploaia in toata regula de unde pina atunci doar picurase. Inca odata imi exprim respectul pt Samuraie care au mers exceptional,Pajero 3500 V6 a lui Mack nu prea a fost in mintile lui,nu se tura destul si pe o urcare chiar s-a supraincalzit. Asteptam poze si filmulete marca Iulian!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu In afara de incidentul...chiar accidentul lui Bogdan, o iesire excelenta! Nuca tare Samuraiul, s-a cam botit bara :ha:. Nici nu s-a pus problema ca Bogdan sa se intoarca, bine Bogdane :h5! Ne-am dat cu sete, cu ambitie, cu talpa grea si ne-a iesit! Vreme de toamna superba, noroiul parca preparat si pus cu mana unde trebuie, mult, cleios, atat pe urcari, dar mai ales pe coborari si inclinari :grin: O parte de padure insorita...in partea cealalta cetoasa, cateva picaturi de ploaie...spectacol! Am facut offroad mult, gospodareste si cu spor, tehnic, dovedind patru picioare pe vremea asta. E vremea cand padurea se umple cu frunze rosii, iar drumul nu se mai vede, totul de vine o cursa nebuna. Mai vreau asa! Poze mai jos, filmul in pregatire, dar invit si restul de participanti sa posteze imagini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Sa va fie de bine . Dane nu am vazut Patrolul. Cred ca incepatorul cu Dacia a incurcat pedalele!!! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu O iesire super si la mai multe ! Za track: 18-OCT-14.gpx cu una doua zone fara semnal de la sateliti dar utilizabil:grin: Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Bogdaneee de la frana de mana se trage accidentul, pana acum cand nu ai avut nu trageau daciile la tine. :)) Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Din ciclul: Acesti oameni si masinile lor minunate:ha: Ps: Respect Bogdan@Samu!!! @Iulian :tk pt iesire. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Si ceva poze de la copilotul meu. Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Bravo, mack Ai ieșit fara mine ! Sa va fie de bine tuturor, mare păcat de incidentul de la Saftica, bine ca nu a fost mai rau. Seara buna. LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsph Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 (editat) Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Frumos!@uadi sper ca mai ai poze..La urmatoarea iesire sunt si eu...s-a terminat turneul de la Poligon Joita.Intre 2 sanglieri imi fac vreme de distractie si cu Sami.. Editat Octombrie 19, 2014 de Astral ISI...IMI...ITI .....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA ! Muget,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Tura de sambata - Picioarele sub asediu Gata si filmul, HD 1920x1080, enjoy! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate