Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Viteza maxima cu 4x4 cuplat la Samurai ?

revo

Postări Recomandate

Am inteles ca viteza maxima 'indicata' cu 4x4 cuplat la Samurai(cel din 87 ma intereseaza)ar fi de max.40 km/h? Scrie undeva sau sunt pareri.Ma gandesc pentru la iarna,daca s-ar depasi aceasta viteza se ivesc probleme la grup sau suporta?
Suzuki Jimny , Ironman suspension
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Viteza maxima cu 4x4 cuplat la Samurai ?

40 km/h sa nu-i depasesti in Lo(reductor) in rest da-i cat duce acaretul :grin:

Ar fi bine sa nu mergi cu 4x4 cuplat pe asfalt unde ai aderenta foarte buna,il poti folosi cat vrei tu pe macadam,noroi,zapada...

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

Avand cuplaj pe buton,modelul din 2005,pot spune cu mana pe inima ca merge 4x4 si cu 130km/h.

Am specificat ca am pe buton cuplajul,ca sa se inteleaga ca daca ar fi ceva probleme,nu mi-ar da voie sa cuplez...cuplarea facandu-se electric sau,in cazul low,chiar nu merge pana ce nu opresti masina si tii rotile drepte.

Link spre comentariu

nu cred ca exista vreo situatie in care sa ai nevoie de 4x4 la 130 km pe ora cu o masina de teren, poate dar daca mai vrei sa scapi de niste benzina. La tractiunea part-time e bine sa folosesti cit mai rar modul 4x4 pe asfalt deoarece: consuma mai mult, demareaza mai greu, subvireaza, uzeaza inutil anvelopele, solicita transmisia.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare