Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema SCHIMBATOR VITEZE

iionut89

Postări Recomandate

In seara asta am iesit la o plimbare cu masina (o Vitara cabrio din 95)si am patit o belea.

Maine trebuie sa ma uit ce s a intamplat,dar poate ma puteti ajuta intr un fel pt ca nu prea ma pricep.

Am schimbat din a 2 a in a 1 a si banuiesc ca s-a rupt schimbatorul deoarece nu mai face nici un serviciu se misca haotic in toate partile. Intrebarea mea e daca e rupt cum pot sa l fac?se da cutia jos sa umblu la el sau merge fara sa o dau jos?Va multumesc!Poate ati inteles CA is cam nou pe aici!:grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Am si eu o problema

Schimbatorul merge demontat pe deasupra adica prin interiorul masinii. Ai o rama metalica cu un burduf de cauciuc dupa care ajungi la cutie.

Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs
Link spre comentariu

Re: Am si eu o problema

Schimbatorul merge demontat pe deasupra adica prin interiorul masinii. Ai o rama metalica cu un burduf de cauciuc dupa care ajungi la cutie.

M-am uitat putin in seara asta da nu prea am vazut mare lucru.Multumesc mult pentru sfat sa vac ce pot face maine.

Da totusi nu inteleg de ce sa se rupa asa de usor,nu s-a auzit numic,nici o paraiala nici nimic.

Link spre comentariu

Re: Problema SCHIMBATOR VITEZE

Toate-s bune pan' se strica . Ai dovada in fata ta , chiar nu crezi ce vezi ? ...

Poate scapi doar cu inlocuirea bucsei de plastic din capul manetei ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

salut .

demonteaza consla si burfuful , dupa care ai 2 suruburi in lateral la chimbator cu cheia de 12 si scoti maneta . Verifici daca este rupta parghia sai daca ai bucsele intregi . daca nu-i de acolo problema poti sa dai capacul de la timonerie jos . se prinde in 5 sau 6 suruburi de cutie . daca ai body lift de 5 nu trebuie demontata cutia .

Link spre comentariu

Multumesc mult baieti pentru toate sfaturile.Am rezolvat problema.

Am desfacut schimbatorul si capsulele de plastic erau ca noi,schimbatorul nu era rupt.Are acolo un arc intr-o capsula ce tine in tensiune maneta sa nu iasa in sus si ala era rupt.

Am confectionat eu unul mai cu greu da pana la urma e posibil sa tina mai mult decat unul nou.

Va multumesc inca odata!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare