Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie off road/suv pana in 8000 E

horica

Postări Recomandate

Buna ziua! De la bun inceput trebuie sa precizez ca sunt profan in materie de masini off road/suv , nu stiu mai nimic de mecanica , intretinere , etc.( inafara de informatiile culese de pe marketeer.ro si acest forum in ultima saptamana), dar am nevoie de una pentru pescuit si drumuri in zona de deal/munte. Nu cred ca 4x4 este necesar pentru ce vreau eu, totusi o garda la sol de minim 17 cm si un portbagaj decent sunt obligatorii. In ceea ce priveste confortul, aspectul si siguranta masinii nu am pretentii, infara de AC si ESP. Doresc neaparat un model recunoscut ca fiind fiabil, mai ales ca sunt habarnist si nu am de gand sa o tin mai mult prin service. Deschis si la variante pick-up.

Alte conditii:

-pana in 8000 Euro timbru mediu inclus

-diesel sau benzina ,fara gpl

-consum mixt maxim 11 L

-motor pana in 2000 , 2500 variante pick up

-maxim 200.000 km

-exclus Duster si variante in 2 usi

-an fabricatie de la 2005 in sus

Exista asa ceva avand in vedere cerintele mele si banii pe care sunt dispus sa-i dau?

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfat achizitie off road/suv pana in 8000 E

Eu am dat pe Fordul Ranger 6000 euro si inca 500 pe timbrul de mediu. Masina a avut 117.000 km in Germania , ( a fost luata de la o licitatie a fiscului . Eu o consider o masina grozava. Putina electronica , consumul ceva mai maricel din aceasta cauza ( producatorii il dau la 9.0 consumul mediu dar mie imi consuma maxim 8- 8.5 - merg cu ea pana in 100 km/h ) .

De putut poate mult , fiind limitata doar de lungimea mare care o face incomoda in locuri stamte si carligul de remorcare care ii cam taie din unghiul de degajare , dar este atat de solid incat ari cu el , scoti radacini din pamant , crapa bolovanii pe care ii loveste , asa ca disconfortul este doar sonor :grin: . Are diferential cu frecare limitata pe spate si cutie de transfer blocabila. In bena poti sa dormi cu usa de la dardtop deschisa si o prelata aruncata peste . Piese gasesti din dezmembrari la preturi foarte bune daca esti mai strans la buzunar , sau originale care sunt tare scumpe dar tin extrem de mult . Pe partea de suspensie exista kituri dedicate pentru acest model ( majoritatea producatorilor de suspensii HD ) si o poti modifica destul de serios daca vrei mai mult de la ea. Imi place asa de mult incat daca mi-ai oferi pe ea 8500 nu ti-as vinde-o. Este generatia de pick-up care inca a mai fost facuta pentru munca grea. Urmatoarele sunt mai sensibile . Si la carburanti , si la ambreiaje si la motoare. Iti sugerez un pick-up din aceasta generatie , indiferent cum se numeste : Ford Ranger , Mazda B2500 , Hilux sau Navara. Cunosc un B2500 care are acum vreo 400.000 km si nu i s-au gresat niciodata crucile cardanice . Impozitul este pana in 400 ron , asigurarea 950 Ron ( la Allianz , pe un an ) , Vigneta este 100 euro , fiind autoutilitara.

Daca te gandesti sa iti iei asa ceva , cauta din UE . Sunt mai putin muncite si in consecinta mai blande cu buzunarul tau .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Si eu tot pe un pick-up as merge, sunt masini robuste facute pentru munca grea zilnica.

Un pick-up double cab cu hard-top cred ca ti-ar satisfice necesitatile.

Sunt autoutilitare prin definitie, eu platesc 320 lei impozit.

Exista si turisme sau, turisme transformate in utilitare insa, nu sti cand, si in ce ipostaza te intalnesti cu domnu cu cascheta.

La turismele netransformate ai taxa si impozitul neprietenos.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

cu toate ca sint fan toyota, la banii astia gasesti un patrol in toate mintile.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

D-Max este o masina buna. Sufera la servisare pentru ca are o retea putin extinsa de servisri autorizate. Sunt putine bucati in Romania. Din acest motiv are si o valoare de revanzare mai mica decat alte pickup-uri . Am mers cu unul de 3 litri Diesel. Foarte puternic motorul . In rest , aceeasi senzatie de camion pe care o ai in orice masina din clasa aceasta.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare