XTra Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 A reusit cineva sa treaca in CIV roti cu dimensiunea de 31' la Samurai? Daca da, Cum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: Anvelope 31 in carte ? Nu stiu ce reguli au baietii care decid asta.....dar eu cred ca numai prin magie poti sa pui 31 in carte... Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: Anvelope 31 in carte ? S-a mai discutat treaba asta cu trecutul altor anvelope in carte. S-a putut, pana la un anumit moment (prin 2000 am auzit eu ultima data), dar acum nu se mai poate decat daca ii faci omologare, care te costa cat nu face. In lista RAR nu figureaza decat 195 si 205 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Octombrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: Anvelope 31 in carte ? Ok. Ma gandeam ca poate, poate. Multumesc de info. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: Anvelope 31 in carte ? Se poate daca gasesti pe cineva binevoitor la o reprezentanta Suzuki. O hartie cu antet, care sa zica despre masina ta cu seria sasiu ..cutare.., ca are in echipare anvelope cu dimensiunea respectiva. Eu n-am avut noroc la suzuki local. Am reusit in schimb la un renault sa-i pun alte dimensiuni prin procedura asta. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: Anvelope 31 in carte ? Totul depinde de cum a fost omologat modelul pt prima data la RAR! Exemplu: Svejk si-a cumparat Jimny cu motor G13BB. Pe Samuraiul meu, motorul asta era euro3. S-a dus la RAR si l-au scos euro2! A fost la Suzuki si la RAR cu copie dupa cartea mea, iar raspunsul a fost euro2! De ce? Pt ca, Suzuki Romania, l-a omologat ca euro2 pe Jimny si euro3 pe Samurai :al Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: Anvelope 31 in carte ? Cu motoarele si normele de poluare este alta treaba. Aici vorbim de anvelope. Eu am explicat o "portita" pe care rar-ul o accepta. :wink: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate