TONI Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 poate cineva sa recunoasca din poze ce fel de punti are Toyota Hilux din fotografii ? baiatul care o vinde nu stie sa-mi spuna mare lucru numai ca a fost setata pt motor de chevy v8 (dar nu s-a mai intamplat)multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: intrebare pt cunoscatori ! Sunt punti standard de Toyota Hilux , ce modificare vad eu fata de a mea , este acea bara rosie de deasupra puntii spate . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: intrebare pt cunoscatori ! multumesc mult ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: intrebare pt cunoscatori ! Asa e, puntile sunt standard Hilux doar ca cea spate are bara anti-rasucie montata suplimentar si poate de aia te-a fentat. Cutia de transfer in schimb nu e Toyota. E ceva americana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: intrebare pt cunoscatori ! Asa e, puntile sunt standard Hilux doar ca cea spate are bara anti-rasucie montata suplimentar si poate de aia te-a fentat. Cutia de transfer in schimb nu e Toyota. E ceva americana. nici cutia de viteze nu pare a ei. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate