costakala Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Buna ziua,intentionez a realiza frane de colt (blocare separat roata spate),imi poate da cineva ideei, (manete separat,valve de blocare,etc) Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Re: Frana de colt http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-and-stuff&p=982729&viewfull=1#post982729 am pus un filmulet , mie mi s-a parut interesant Editat Octombrie 23, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Re: Frana de colt excelent postul zep, de cind caut o solutie pentru blocantul saracului.... Editat Octombrie 23, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Octombrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: Frana separata pe fiecare roata Da interesant filmuletul,insa la puntea de patrol nu merge,caut ceva hidraulic... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: Frana de colt excelent postul zep, de cind caut o solutie pentru blocantul saracului.... Miniger, Peter Erno a facut asa ceva la Feroza daca nu ma insel este si postare deschisa la rubrica Feroza. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: Frana de colt Miniger, Peter Erno a facut asa ceva la Feroza daca nu ma insel este si postare deschisa la rubrica Feroza. Multzu de informative Caphonne. ma apuc de cautat daca zici ca e in zona noastra... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: Frana de colt Multzu de informative Caphonne. ma apuc de cautat daca zici ca e in zona noastra... am gasit aici (daca mai intereseaza pe cineva ) : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50623-in-loc-de-blocant-spate-vitara/page3&highlight=frana+mana+blocant dar slutia din filmulet mi se pare cea mai eleganta :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate