toni74 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 (editat) salutare si in acest an vreau sa ne distram de 1 decembrie in muntii buzaului, anul acesta vreau sa facem un traseu mai soft si unul mai de open cu portiuni comune (simultan) cazarea se face la cabana lacul limpede din bisoca http://www.turistinfo.ro/bisoca/cazare-bisoca/cabana_lacul_limpede-c59384.html de vineri pana luni sper sa fie pe gustul nostru distractia costuri de cazare si masa 650 ron ptr 3 zile/camera dubla (mic dejun si cina, in padure fiecare mananca din traista lui) sunt 17 camere, ocuparea lor se face in ordinea in care se face si plata avansului ptr alte detalii tl 0765434483 Editat Octombrie 23, 2014 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ben Carson Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Salut, Am vazut pe turistinfo ca pensiunea are si un apartament de 2 camere, E disponibil cumva? Eu vin cu doi copii, si nu incapem intr-o camera. In asfalt nu te poti oglindi Nici in baie nu poti pluti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Octombrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca salut apartamentul este ocupat deja. vb cu ei daca renunta , e al tau. daca vrei mai ieftin sunt locuri si la pensiunea Meledic ( 50ron , avantaj) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca salutare si in acest an vreau sa ne distram de 1 decembrie in muntii buzaului, anul acesta vreau sa facem un traseu mai soft si unul mai de open cu portiuni comune (simultan) cazarea se face la cabana lacul limpede din bisoca http://www.turistinfo.ro/bisoca/cazare-bisoca/cabana_lacul_limpede-c59384.html de vineri pana luni sper sa fie pe gustul nostru distractia costuri de cazare si masa 650 ron ptr 3 zile/camera dubla (mic dejun si cina, in padure fiecare mananca din traista lui) sunt 17 camere, ocuparea lor se face in ordinea in care se face si plata avansului ptr alte detalii tl 0765434483 se pleaca luni din cate inteleg. daca vin sambata dimineata ca lucrez se poate? mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Octombrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca se pleaca luni din cate inteleg. daca vin sambata dimineata ca lucrez se poate? fara probleme poti vni cand vrei, problema e de cazare ( ca eu platesc de vineri pana luni) la bisoca. daca este ok sa stai la cabana meledic. mai bine vb la tl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Octombrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Alegeti si nr camerei (ptr a evita eventualele mofturi ) cand confirmati plata contul raiffesen ptr avans. Bisceanu Anton RO25 RZBR 0000 0600 0787 0232 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca EU o vreau pe cea cu baie cu hidromasaj manual si sauna !!! Si avans da fiecare cat poate? Editat Octombrie 29, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca As putea ajunge si eu teoretic, dar sa stau in zona Batrani (spre Valeni) si sa vin la trasee in timpul zilei. "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca EU o vreau pe cea cu baie cu hidromasaj manual si sauna !!! Si avans da fiecare cat poate? Gigele sauna e in bucatarie , daca vrei tu rezerva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca TABACUTU MIHAI -2 pers+ 1 copil Confirmare plata avans 300 ron- camera nr. 4 et 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca lista de camere etaj 1 4 Tabacutu 5 Gigel 6 Niki etaj 2 7 si 8 LiviuB 9 Costin Lazar 10 Cristi Fanaru et 3 14 Soso 15 Toni parter 17-18 Luka Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca As putea ajunge si eu teoretic, dar sa stau in zona Batrani (spre Valeni) si sa vin la trasee in timpul zilei. te astept cred ca peste munte ai vreo 50 km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AIIM Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca Ne-am hotarat si noi, completandu-se astfel efectivul informal GTCist pentru acest eveniment, astfel incat se pot bloca si camerele 1, 2 si 3 pentru Laurentiu, Adina si Mirela. Plata o facem integral (eu si Mirela) prin transfer, maine. Se mai adauga si Radu+Roxana, care sa confirme catre Toni, cu numarul de camera care mai e liber (11,12 sau 13) si plata avansului, le voi spune. Sa ne vedem cu bine!:2dr Editat Noiembrie 3, 2014 de Astral adina@gtcmotorsport.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca am primit propuneri ptr lautari, sunteti de acord? sambata sau duminica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Deci adunarea este vineri 28 noiembrie sau saptamana urmatoare vineri 05.dec?Intreb pentru ca imi fac niste calcule la munca. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca Deci adunarea este vineri 28 noiembrie sau saptamana urmatoare vineri 05.dec?Intreb pentru ca imi fac niste calcule la munca. de vineri pana luni Editat Noiembrie 4, 2014 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca de vineri pana luni Perioada ma interesa mai mult. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Perioada ma interesa mai mult. 28 noi- 1 dec Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Este OK si cu lautari .:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Mai sunt camere libere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca cam 11 - burada mai sunt doua camere libere + 3 camere la cabanier acasa (conditii similare ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca camera 12 Packard, mai raman camerele de la cabana meledic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca camera 12 Packard, mai ramane cabana meledic care are 13 camere si este cu 50 de lai mai ieftin decat la bisoca Editat Noiembrie 6, 2014 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Poate organizam o coloana sa plecam impreuna cei din Bucuresti si imprejurimi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca am uitat sa zic de lautari, vor 1200 lei ptr sambata seara. voi hotarati ( + spaga multa) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate