Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

1 decembrie la bisoca

toni74

Postări Recomandate

salutare

si in acest an vreau sa ne distram de 1 decembrie in muntii buzaului, anul acesta vreau sa facem un traseu mai soft si unul mai de open cu portiuni comune (simultan)

cazarea se face la cabana lacul limpede din bisoca http://www.turistinfo.ro/bisoca/cazare-bisoca/cabana_lacul_limpede-c59384.html

de vineri pana luni sper sa fie pe gustul nostru distractia

costuri de cazare si masa 650 ron ptr 3 zile/camera dubla (mic dejun si cina, in padure fiecare mananca din traista lui)

sunt 17 camere, ocuparea lor se face in ordinea in care se face si plata avansului

ptr alte detalii tl 0765434483

Editat de toni74
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: 1 decembrie la bisoca

Salut,

Am vazut pe turistinfo ca pensiunea are si un apartament de 2 camere, E disponibil cumva? Eu vin cu doi copii, si nu incapem intr-o camera.

In asfalt nu te poti oglindi

Nici in baie nu poti pluti

Link spre comentariu

salutare

si in acest an vreau sa ne distram de 1 decembrie in muntii buzaului, anul acesta vreau sa facem un traseu mai soft si unul mai de open cu portiuni comune (simultan)

cazarea se face la cabana lacul limpede din bisoca http://www.turistinfo.ro/bisoca/cazare-bisoca/cabana_lacul_limpede-c59384.html

de vineri pana luni sper sa fie pe gustul nostru distractia

costuri de cazare si masa 650 ron ptr 3 zile/camera dubla (mic dejun si cina, in padure fiecare mananca din traista lui)

sunt 17 camere, ocuparea lor se face in ordinea in care se face si plata avansului

ptr alte detalii tl 0765434483

se pleaca luni din cate inteleg. daca vin sambata dimineata ca lucrez se poate?

mmmm
Link spre comentariu

se pleaca luni din cate inteleg. daca vin sambata dimineata ca lucrez se poate?

fara probleme poti vni cand vrei, problema e de cazare ( ca eu platesc de vineri pana luni) la bisoca. daca este ok sa stai la cabana meledic. mai bine vb la tl

Link spre comentariu

As putea ajunge si eu teoretic, dar sa stau in zona Batrani (spre Valeni) si sa vin la trasee in timpul zilei.

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche
Link spre comentariu

Ne-am hotarat si noi, completandu-se astfel efectivul informal GTCist pentru acest eveniment, astfel incat se pot bloca si camerele 1, 2 si 3 pentru Laurentiu, Adina si Mirela. Plata o facem integral (eu si Mirela) prin transfer, maine. Se mai adauga si Radu+Roxana, care sa confirme catre Toni, cu numarul de camera care mai e liber (11,12 sau 13) si plata avansului, le voi spune. Sa ne vedem cu bine!:2dr

Editat de Astral
Link spre comentariu

Deci adunarea este vineri 28 noiembrie sau saptamana urmatoare vineri 05.dec?Intreb pentru ca imi fac niste calcule la munca.

de vineri pana luni

Editat de toni74
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare