tabacutu Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca am uitat sa zic de lautari, vor 1200 lei ptr sambata seara. voi hotarati ( + spaga multa) Buna seara Toni Suma este derizorie pt un grup de aprox 34 pers (70 ron/ fam ). Important este ce repertoriu au , ce tip de muzica canta ? Din cati membri este alcatuita formatia si cu ce instrumente vin ? Te rugam da ne mai multe detalii. Nu suma pe care o cer este importanta, ci calitatea, profesionalismul muzicantilor. Te asteptam cu detalii. O seara frumoasa ! Editat Noiembrie 11, 2014 de tabacutu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca sunt 4 sau 5 membri ( acordeon, vioara,orga si voce) canta muzica populara, lautareasca si usoara, repertoriul este f bogat cred ca sunt pe youtube formatia Carneci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca sunt 4 sau 5 membri ( acordeon, vioara,orga si voce) canta muzica populara, lautareasca si usoara, repertoriul este f bogat cred ca sunt pe youtube formatia Carneci Draga Toni, Daca sunt fratii Carneci din Candesti si voce Gina Ispas , i am auzit cantand si , crede ma ,]pot bucura cu succes oamenii cu suflet curat si cunoscatori ai " frumosului ". Din partea mea precum si ai colegilor de la GTC care si au exprimat acordul in acest sens, totul este OK. Bravo pentru alegerea formatiei ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Draga Toni, Daca sunt fratii Carneci din Candesti si voce Gina Ispas , i am auzit cantand si , crede ma ,]pot bucura cu succes oamenii cu suflet curat si cunoscatori ai " frumosului ". Din partea mea precum si ai colegilor de la GTC care si au exprimat acordul in acest sens, totul este OK. Bravo pentru alegerea formatiei ! ei sunt, gina carneci ( mai nou) este insarcinata si nu stiu daca poate veni vedem ce zic si ceilalti si hotaram Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca actualizam cam 1 Laurentiu ag 2 Mirela 3 Adina 4 Tabacutu 5 Gigel 6 Niki etajul 1 este ptr GTC etaj 2 7 si 8 LiviuB 9 Costin Lazar 10 Cristi Fanaru 11 Burada 12 Pakard et 3 14 Soso 15 Toni parter 16-17 Luka cabanier acasa Laurentiu vn Catalin vn Meledic Ionut 3 cam Marius 4x4 2 cam ? Liviu Barbu ? Badoi ? Robert Zaharia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca la bz ploua de o saptamana daca nu ingheata sau ninge toate drumurile sunt sunt grele si ptr simex rugamintea mea este macar un M/T bun (si lanturi cine are) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Dragilor, ce ziceti daca imprimam un tricou/sticker cu un logo dedicat acestei iesiri? Daca da, stiti pe cineva care ne-ar putea ajuta local? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Apropos de cauciucuri.... N ar fi mai bun un tractor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Apropos de cauciucuri.... N ar fi mai bun un tractor ? cauciucuri de tractor sau tractorul intreg? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AIIM Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Pentru ca o parte dintre participanti au discutat despre subiectul lautarilor, re-intarim ideea lui Mihai, care a vorbit in numele meu, al lui Laurentiu si al Mirelei. Deci, in general, da. E adevarat, ne gandim inca cum vom ajunge, daca ploua in continuare la fel.... adina@gtcmotorsport.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca indiferent cat ploua la bisoca ajungi cu turismul, in padure mergem noi cu ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca prezent la trial pe 01 dec. si posibil si pe 30 la traseu !:n1 (2 masini) Editat Noiembrie 21, 2014 de revo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Se pare ca temperatura va fi in jur de 0 grade ziua si va ninge incepand de samabata . cred ca ne vom descurca :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Cam care e programul zilelor ca sa stim si noi astia care vrem sa ne lipim de grup cum ne organizam venind de prin alte parti. De ex la cat e plecarea in traseu sambata sau duminica din Bisoca? Merci! "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali mirica Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Salut ! Putem ajunge la Bisoca cu rulote ? Suntem vreo 4 -5 echipaje care ne-am alatura cu placere la evenimentul vostru. Suntem posesori de Land Rover Freelander 2 bucati si o Vitara.Nu sunt preparate de offroad dar sper sa corespundem ca sustinatori entuziasti ai evenimentului.:wink: miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Cam care e programul zilelor ca sa stim si noi astia care vrem sa ne lipim de grup cum ne organizam venind de prin alte parti. De ex la cat e plecarea in traseu sambata sau duminica din Bisoca? Merci! proramul e cam asa plecarea la 9.30 intoarcerea vedem noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca Salut ! Putem ajunge la Bisoca cu rulote ? Suntem vreo 4 -5 echipaje care ne-am alatura cu placere la evenimentul vostru. Suntem posesori de Land Rover Freelander 2 bucati si o Vitara.Nu sunt preparate de offroad dar sper sa corespundem ca sustinatori entuziasti ai evenimentului.:wink: salut este loc ptr rulote si ptr voi Editat Noiembrie 26, 2014 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali mirica Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca Se pare ca au renuntat din pacate din cauza ploilor din zona, asa ca cei cu rulotele , spunem cu parere de rau pas de data asta. Editat Noiembrie 27, 2014 de vali mirica miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca proramul e cam asa plecarea la 9.30 intoarcerea vedem noi Ok, ne vedem la Bisoca! :) "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Daca anul asta nu am reusit sa vin, macar ceva poze sa ne delectam si noi cu peisajele frumoase de la Bisoca!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca A fost de vis ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca La Bisoca !!! Trei zile pline de bucurie, cantece si voie buna, dar si de trasee acoperite cu multa zapada si gheata...., petrecute impreuna cu oameni "frumosi la trup si minte " ! A fost cu adevarat frumos, s-a condus mult, s-a derapat la fel de mult, au nechezat caii de sub capotele incinse la maxim, iar ghidusele Vitara mai incercau din cand in cand cate o Toyota sau un Jeep sa vada ce putere au...le pot trage la deal, ori ba ?! Nu ca ar fi avut nevoie, ci numai ca sa se distreze pe seama "balenelor "...; adica la ce bun atatea sute de kilograme de fier, daca nici un Suzuki nu poti trage ??? Dar balenele, blande si docile , si-au facut treaba, au asigurat arriergarda, nu au lasat pe nimeni in urma , uitandu-se cu multa simpatie la zburdalnicele "veverite " ! Dupa atata joaca in zapada, seara ne-am bucurat de muzica buna , de mancare aleasa si mult vin care a scos din fiecare ce avea mai bun...! S-a ras, s-au spus bancuri si s-au depanat amintiri... Ce mai tura-vura, a fost tare frumos domnilor si pentru mine a fost o placere sa va cunosc si sa va fiu tovaras de drum ! Salutari marilor dansatori Ionut si Florin (zis Generalu'), in speranta ca nu vom avea multe zile de numarat pana la viitoarea intalnire ! Felicitari organizatorilor Anton Bisceanu- Toni si Club Vitara 4X4 pentru felul in care a decurs aceasta intalnire ! Bravo baieti ! Fara inima si sufletul voastru mare nimic din tot ce am povestit nu s-ar fi intamplat ! Fam Mihai, Andrei si Andreea Tabacutu VA MULTUMESTE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca Poze, filmari:3994858278:!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca A fost o iesire foarte frumoasa, intr-un peisaj de vis, impreuna cu multi oameni minunati. Am avut norocul sa fiu copilotul lui Tony la traseul de trial, am invatat multe si am prins incredere in masina mea si in mine. Multumim lui Tony pentru organizare si asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire in zona. Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: 1 decembrie la bisoca A fost super frumos, nu am participat decat la prima zi de traseu si ala in mare parte cautand grupul :) dar a fost frumos. O sa incerc sa pun cateva poze diseara. "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate