Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

1 decembrie la bisoca

toni74

Postări Recomandate

Re: 1 decembrie la bisoca

am uitat sa zic de lautari, vor 1200 lei ptr sambata seara.

voi hotarati ( + spaga multa)

Buna seara Toni

Suma este derizorie pt un grup de aprox 34 pers (70 ron/ fam ).

Important este ce repertoriu au , ce tip de muzica canta ?

Din cati membri este alcatuita formatia si cu ce instrumente vin ?

Te rugam da ne mai multe detalii.

Nu suma pe care o cer este importanta, ci calitatea, profesionalismul muzicantilor.

Te asteptam cu detalii.

O seara frumoasa !

Editat de tabacutu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

sunt 4 sau 5 membri ( acordeon, vioara,orga si voce)

canta muzica populara, lautareasca si usoara, repertoriul este f bogat cred ca sunt pe youtube formatia Carneci

Draga Toni,

Daca sunt fratii Carneci din Candesti si voce Gina Ispas , i am auzit cantand si , crede ma ,]pot bucura cu succes oamenii cu suflet curat si cunoscatori ai " frumosului ".

Din partea mea precum si ai colegilor de la GTC care si au exprimat acordul in acest sens, totul este OK.

Bravo pentru alegerea formatiei !

Link spre comentariu

Draga Toni,

Daca sunt fratii Carneci din Candesti si voce Gina Ispas , i am auzit cantand si , crede ma ,]pot bucura cu succes oamenii cu suflet curat si cunoscatori ai " frumosului ".

Din partea mea precum si ai colegilor de la GTC care si au exprimat acordul in acest sens, totul este OK.

Bravo pentru alegerea formatiei !

ei sunt, gina carneci ( mai nou) este insarcinata si nu stiu daca poate veni

vedem ce zic si ceilalti si hotaram

Link spre comentariu

actualizam

cam

1 Laurentiu ag

2 Mirela

3 Adina

4 Tabacutu

5 Gigel

6 Niki

etajul 1 este ptr GTC

etaj 2

7 si 8 LiviuB

9 Costin Lazar

10 Cristi Fanaru

11 Burada

12 Pakard

et 3

14 Soso

15 Toni

parter

16-17 Luka

cabanier acasa

Laurentiu vn

Catalin vn

Meledic

Ionut 3 cam

Marius 4x4 2 cam ?

Liviu Barbu ?

Badoi ?

Robert Zaharia?

Link spre comentariu

Pentru ca o parte dintre participanti au discutat despre subiectul lautarilor, re-intarim ideea lui Mihai, care a vorbit in numele meu, al lui Laurentiu si al Mirelei. Deci, in general, da. E adevarat, ne gandim inca cum vom ajunge, daca ploua in continuare la fel....

Link spre comentariu

Cam care e programul zilelor ca sa stim si noi astia care vrem sa ne lipim de grup cum ne organizam venind de prin alte parti.

De ex la cat e plecarea in traseu sambata sau duminica din Bisoca?

Merci!

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche
Link spre comentariu

Salut ! Putem ajunge la Bisoca cu rulote ? Suntem vreo 4 -5 echipaje care ne-am alatura cu placere la evenimentul vostru. Suntem posesori de Land Rover Freelander 2 bucati si o Vitara.Nu sunt preparate de offroad dar sper sa corespundem ca sustinatori entuziasti ai evenimentului.:wink:

miricavb
Link spre comentariu

Cam care e programul zilelor ca sa stim si noi astia care vrem sa ne lipim de grup cum ne organizam venind de prin alte parti.

De ex la cat e plecarea in traseu sambata sau duminica din Bisoca?

Merci!

proramul e cam asa

plecarea la 9.30

intoarcerea vedem noi

Link spre comentariu

Salut ! Putem ajunge la Bisoca cu rulote ? Suntem vreo 4 -5 echipaje care ne-am alatura cu placere la evenimentul vostru. Suntem posesori de Land Rover Freelander 2 bucati si o Vitara.Nu sunt preparate de offroad dar sper sa corespundem ca sustinatori entuziasti ai evenimentului.:wink:

salut

este loc ptr rulote si ptr voi

Editat de toni74
Link spre comentariu

proramul e cam asa

plecarea la 9.30

intoarcerea vedem noi

Ok, ne vedem la Bisoca! :)

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche
Link spre comentariu

La Bisoca !!!

Trei zile pline de bucurie, cantece si voie buna, dar si de trasee acoperite cu multa zapada si gheata...., petrecute impreuna cu oameni "frumosi la trup si minte " !

A fost cu adevarat frumos, s-a condus mult, s-a derapat la fel de mult, au nechezat caii de sub capotele incinse la maxim, iar ghidusele Vitara mai incercau din cand in cand cate o Toyota sau un Jeep sa vada ce putere au...le pot trage la deal, ori ba ?!

Nu ca ar fi avut nevoie, ci numai ca sa se distreze pe seama "balenelor "...; adica la ce bun atatea sute de kilograme de fier, daca nici un Suzuki nu poti trage ??? Dar balenele, blande si docile , si-au facut treaba, au asigurat arriergarda, nu au lasat pe nimeni in urma , uitandu-se cu multa simpatie la zburdalnicele "veverite " !

Dupa atata joaca in zapada, seara ne-am bucurat de muzica buna , de mancare aleasa si mult vin care a scos din fiecare ce avea mai bun...! S-a ras, s-au spus bancuri si s-au depanat amintiri...

Ce mai tura-vura, a fost tare frumos domnilor si pentru mine a fost o placere sa va cunosc si sa va fiu tovaras de drum !

Salutari marilor dansatori Ionut si Florin (zis Generalu'), in speranta ca nu vom avea multe zile de numarat pana la viitoarea intalnire !

Felicitari organizatorilor Anton Bisceanu- Toni si Club Vitara 4X4 pentru felul in care a decurs aceasta intalnire !

Bravo baieti ! Fara inima si sufletul voastru mare nimic din tot ce am povestit nu s-ar fi intamplat !

Fam Mihai, Andrei si Andreea Tabacutu VA MULTUMESTE !

Link spre comentariu

A fost o iesire foarte frumoasa, intr-un peisaj de vis, impreuna cu multi oameni minunati.

Am avut norocul sa fiu copilotul lui Tony la traseul de trial, am invatat multe si am prins incredere in masina mea si in mine.

Multumim lui Tony pentru organizare si asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire in zona.

Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp

LR discovery 2 dec 2004 automata

Link spre comentariu

A fost super frumos, nu am participat decat la prima zi de traseu si ala in mare parte cautand grupul :) dar a fost frumos.

O sa incerc sa pun cateva poze diseara.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare