Dan B. Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 (editat) Am de curand un L200 din 2007. Cand credeam ca l-am terminat de pus la punct, surpriza!! Dupa o zi si-o noapte de ploaie, am gasit mocheta din dreapta spate double cab) imbibata cu apa. Daca poate cineva sa-mi dea o idee pe unde poate ajunge apa acolo? Pe dedesubt m-am uitat, toate dopurile-s la locul lor. Apa e limpede. Chederele sunt intregi Editat Octombrie 26, 2014 de Dan B. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Apa in interior Acelasi lucru l-am patit si eu dar la un L200 din 2005. Am descoperit ca intra apa pe la chederul de la luneta,unde am bagat vaselina si acum totul este ok. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Apa in interior Uita-te cu mare atentie la felul in care se inchide usa.Posibil ca aceasta sa nu se inchida bine si sa inunde chederul. In sectiune chederul are doua mameloane separate de un sant, daca apa ramane in sant este ca si intrata in masina. Cel mai edificator este proba cu furtunul cu apa . Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan B. Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 (editat) Re: Apa in interior Nu e pe la usi. Este pe la chederul de la luneta. Luneta este formata din 3 parti: mijlocul , care este mobil si se deschide electric, si in stg. respectiv dreapta sunt doua gemusoare fixe. La mine pe la chederul celui din dreapta intra apa la greu si pe la cel din stg. foarte putin. Am desfacut tot interiorul din spate ca sa descopar pe unde intra. Am desfacut si geamurile(sunt prinse cu 5 piulite) si am pus silicon intre cheder si caroserie. Las sa se usuce in noaptea asta. Maine revin cu verdicul. Sper sa se rezolve. Cei care detineti acest model, nu cred ca ar strica sa va uitati sub mocheta din spate. Mocheta este gumata si apa nu iese deasupra, dar sub mocheta e posibil sa gasiti apa. Daca gasiti, asta e una din posibilele cauze. Editat Octombrie 26, 2014 de Dan B. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan B. Postat Noiembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Re: Apa in interior Nu e pe la usi. Este pe la chederul de la luneta. Luneta este formata din 3 parti: mijlocul , care este mobil si se deschide electric, si in stg. respectiv dreapta sunt doua gemusoare fixe. La mine pe la chederul celui din dreapta intra apa la greu si pe la cel din stg. foarte putin. Am desfacut tot interiorul din spate ca sa descopar pe unde intra. Am desfacut si geamurile(sunt prinse cu 5 piulite) si am pus silicon intre cheder si caroserie. Las sa se usuce in noaptea asta. Maine revin cu verdicul. Sper sa se rezolve. Cei care detineti acest model, nu cred ca ar strica sa va uitati sub mocheta din spate. Mocheta este gumata si apa nu iese deasupra, dar sub mocheta e posibil sa gasiti apa. Daca gasiti, asta e una din posibilele cauze. S-a rezolvat prin reetanseizare cu silicon. Totul este OK acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Re: Apa in interior S-a rezolvat prin reetanseizare cu silicon. Totul este OK acum Si la mine a aparut aceasta problema ,doar ca e mult mai multa apa. A ajuns la scaunul din fata , in dreapta fata este balta. Tot l200 2007. A mai intampinat cineva problema asta ?? Poate sa fie si alte gaurele defecte pe unde intra apa?? Merci!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate