bocanilatup Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Buna ziua, Am achizitionat o camioneta ford tranzit cu motor 2,4.As vrea sa o transform in 4x4 si nu stiu ce cutie se potriveste pe ea sau ce fel de reductor 4x4 pot adapta.Va multumesc anticipat pentru ajutor.M-ar ajuta daca nu as schimba cutia actuala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: cutie transfer pentru tranzit mai interesant ar fi ce punte vei adapta pe ea . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Octombrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: cutie transfer pentru tranzit Ma gandeam pe spate sa folosesc aceeasi punte..pe fata nu imi dau seama ce pot adapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: cutie transfer pentru tranzit Ce vrei tu se poate ,dar ai mult de socotit, de calculat si mai ales de investit. Aici vorbim de un proiect mai mult decat complex,nu chiar pt oricine. Daca iti permiti asemenea pasiune ai scule indemanare si timp pt asta -apuca-te Daca nu, cumpara alta duba facuta de fabrica 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: cutie transfer pentru tranzit Sunt constient de asta,pe mine cutia ma sperie..imposibil ca motorul de 2,4 de tranzit sa nu fi echipat si alta masina 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: cutie transfer pentru tranzit cutia e cea mai mica problema a ta explica-mi ce punte vei pune pe fata ce faci cu suspensia si cu directia pe fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Re: cutie transfer pentru tranzit eu cred ca o sa ai de investit foarte multi bani in ea si nu stiu daca merita,,,,de munca nu mai spun Editat Noiembrie 11, 2014 de Astral MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: cutie transfer pentru tranzit Cred ca aveti dreptate cu investitiile.Poate o sa gasesc un tranzit 4x4 pe afara la dezmembrari si atunci totul este mai usor.Totusi mai studiez si poate cineva va veni cu o idee ajutatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate